Harley Quinn: Animák pro dospělé zná hlasy Jokera, Batmana a dalších

Harley Quinn: Animák pro dospělé zná hlasy Jokera, Batmana a dalších | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Kdo všechno namluví postavy v dospělém animáku?

Animovaný seriál Harley Quinn je jedním z přírůstků do světa DC Universe. Na seriál si sice hodně počkáme, jelikož by ho streamovací platforma měla spustit až za rok, nicméně už nyní víme o projektu nějaké informace. V dřívějším článku jsme vás informovali o tom, že seriál bude animovanou a převážně komediální podívanou pro dospělé, která bude čítat díly dlouhé cca 25 minut. Harley se v něm má vrátit ke svému klasickému kostýmu z roku 2013 a být v roli antihrdiny.

Komiksové novinky #7 - Titans, The Flash, The Boys
 

Známe i jména herců, kteří propůjčí postavám své hlasy. Harley namluví Kaley Cuoco, hvězda The Big Bang Theory, a to byla jediná herečka, u které jsme zatím věděli, koho dabuje. Nyní se dozvídáme, kdo namluví další postavy z batmanovského světa. Zkušený dabér Alan Tudyk patří mezi ta známější jména a díky tomu namluví postavu Jokera, zřejmě nejslavnějšího Batmanova protivníka, jehož je Harley pravou rukou. Hlas Batmana namluví další herec, který má s dabingem velké zkušenosti - Diedrich Bader (dabing ve filmech Madagaskar, Doba Ledová či Simpsonovi).

Už podle traileru můžeme usoudit, že velkou vedlejší sarkastickou roli bude mít Poison Ivy, která získala hlas Lake Bell. Posledním známým jménem je pak Rahul Kohli, kterého určitě znají diváci seriálu iZombie a který propůjčí hlas padouchovi Scarecrowovi. V seriálu bude vystupovat velká řada postav převážně batmanovského světa a stále je na seznamu několik jmen, u kterých jejich postavy neznáme. Času je nicméně dost a o dalších postavách, které získají svoje představitele, vás budeme informovat.

Zdroje: Rahul Kohli, Discussing Film, DC Universe

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu