Doom Patrol: Nové fotky a obsazení dalších známých jmen

Doom Patrol: Nové fotky a obsazení dalších známých jmen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Známe jména herců, kteří ztvární další zásadní role. Máme i nové fotky, viz galerie.

Největší pozornost z plánovaných DC seriálů se momentálně minimálně na internetu upíná na seriál Doom Patrol. Tento mezi fanoušky určitě méně známý projekt, který se momentálně natáčí pro platformu DC Universe na rok 2019, zatím překvapuje obsazením docela slušných jmen. A nejnovější informace akorát pokračují v tomto trendu, protože hned dva zkušení herci dostali další zásadní role. Tím prvním je Alan Tudyk, kterého můžete znát z filmů jako Tucker & Dale vs. Zlo či Příběh rytíře a svůj hlas propůjčuje často taky animovaným postavám. Herec si zahraje postavu Mr. Nobodyho, který by měl sloužit jako záporák seriálu.

V komiksech je Mr. Nobody muž jménem Eric Morden, který se stal subjektem v mučící místnosti zvané White Room, jež ho kompletně zešílela a zničila jeho tělo. Mr. Nobody je tak živoucí stín s dírou místo srdce, který má schopnost lidi naprosto zbavit zdravého rozumu. V tomto případě se stejně jako u Brendana Frasera v roli Robotmana může jednat pouze o hlasovou roli, ale to nevíme jistě.

Doom Patrol: Seriál posílí Brendan Fraser a Cyborg
 

Svého představitele konečně našla také ta nejhlavnější postava, vedoucí týmu Doom Patrol Dr. Niles Caulder zvaný The Chief. Toho si mohl zahrát Kelsey Grammar, nakonec se však role ujme Timothy Dalton. Zkušený veterán je nejznámější jako pátý James Bond, když si agenta 007 zahrál ve filmech Dech života a Povolení zabíjet. Současní diváci ho pak mohou znát ze seriálu Penny Dreadful. The Chief je v komiksech vedoucím týmu a vůdčí osobností s velkými znalostmi zdravotní vědy. Jeho síla se skrývá především v chytré hlavě, a díky tomu dokáže udržet tým hrdinů se zvláštními a nesourodými schopnostmi pohromadě.

A posledním tahákem, který tento článek pro vás má, jsou nejnovější fotky z natáčení, kde byly zachyceny hned čtyři postavy z týmu. Vidíme April Bowlby jako Elasti Girl, Diane Guerrero jako Crazy Jane, zafačovaného Dwaina Murphyho jako Negative Mana a Rileyho Shannahana jako Robotmana (Brendan Fraser propůjčuje pouze hlas). Kostýmy jsou věrné komiksům, vypadají naprosto přirozeně a normálně, avšak na oficiální vzhled si musíme ještě počkat. Seriál se zatím nejeví dle castingu vůbec špatně, tak uvidíme, co z něj nakonec vypadne.

Zdroj: Just Jared, Deadline, DCC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu