Doom Patrol: Další DC seriál míří na novou platformu

Doom Patrol: Další DC seriál míří na novou platformu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seriálová část DC se činí. Oznámila nám již šestý chystaný seriál.

I když DC Films na filmovém poli zas tolik se svými projekty nespěchají, televizní část DC tvorby jede naplno. Nedávno jsme dostali konečně první informace o chystané streamovací platformě pro DC seriály, která se bude jmenovat DC Universe, a na které uvidíme např. seriály Titans, animovanou Harley Quinn či hororový Swamp Thing. Server Entertainment Weekly nyní oznámil další seriál, který nová platforma uvede, a pokud čtete naše články, pak vám bude tento název jistě známý.

Jedná se totiž o Doom Patrol, komiksový tým složený z vůdce Chiefa, Elasti Girl, Robotmana a Negative Mana. Právě Doom Patrol se má objevit v páté epizodě seriálu Titans, a zdá se, že tato epizoda bude sloužit jako odrazový můstek pro jejich samostatnou show. Co se týče složení týmu a obsazení, Chiefa hraje Bruno Bichir, Elasti Girl April Bowlby, Dwain Murphy ztvární Negative Mana a Robotmana pak Jake Michaels. Nově by do týmu měla patřit také postava Crazy Jane, což je nadměrně rozštěpená osobnost, jejíž každá osobnost má originální schopnosti.

DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály
 

Zveřejněno bylo také logo, které najdete na titulce a v galerii. Též oficiální synopse, která zní takto:

„Doom Patrol je ztvárnění jedné z nejoblíbenějších skupin DC komiksů: Elasti Girl, Robotmana, Negative Mana a Crazy Jane pod vedením moderního vědce Dr. Nilese Cauldera (aka Chiefa). Každý člen Doom Patrol zažil otřesný zážitek, který jim sice dal zvláštní superschopnosti, zanechal je však vyděšené a zmatené. Traumatizovaní a utlačovaní jednotlivci však najdou svůj smysl pod vedením Chiefa, který je spojil dohromady za účelem prozkoumání těch nejdivnějších schopností na zemi.

Zčásti podpůrný tým, zčásti tým hrdinů se vydá do akce za úkolem, který jim nepředá nikdo jiný než Cyborg. Po událostech Titans tak najdou svůj vlastní smysl, o kterém nikdy netušili, že se ho dočkají.“

Těžko ze synopse odhadovat, jakou cestou se seriál vydá. Dle popisu budou jednotlivé postavy spíše utiskovaní chudáci než superhrdinové. Žánrově by tak mohla série míchat trochu dramatu a chovat se více realisticky. Zároveň však doufáme, že se nechystá soap opera v podobě Arrowverse. Zaujala vás chystaná Doom Patrol, nebo DC na váš vkus vyvíjí až moc projektů, které nemusí všechny dopadnout dobře? Dejte vědět v komentářích.

V galerii si pak prohlédněte vzhled jednotlivých členů týmu z komiksu, stejně jako jejich představitele.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu