Doom Patrol: Seriál posílí Brendan Fraser a Cyborg

Doom Patrol: Seriál posílí Brendan Fraser a Cyborg | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Seriál získal dvě velké posily - jednu v rámci známých jmen, jednu v rámci známých postav.

Doom Patrol je chystaný seriál pro platformu DC Universe, která sice startuje v nejbližší době, avšak je dostupná zatím pouze v USA a většina hraných seriálů se chytá až na rok 2019. Tým lidí se zvláštními schopnostmi si odbude svůj debut v seriálu Titans, a i když jsme dostávali četné castingové novinky ohledně členů Doom Patrol, nakonec to vypadá, že vlastní seriál bude mít u některých hlavních postav jiné obsazení. Do seriálu byl totiž jako Cliff Steele aka Robotman obsazen Brendan Fraser, kterého určitě znáte ze série filmů Mumie a jejich pokračování.

Fraser se postupně méně a méně objevoval na velkých plátnech a v poslední době se jeho role omezily pouze na seriály jako Trust či Aféra. Herce však uvidíme v roli až příští rok, jelikož v Titans by měl roli Robotmana obsadit Jake Michaels. Tato změna by však neměla být nijak nápadná, jelikož Fraser roli propůjčí pouze svůj hlas.

Doom Patrol: Další DC seriál míří na novou platformu
 

V seriálu se objeví také další výrazná postava DC Comics, a to Cyborg. Jeho hraná verze byla k vidění v Justice League, ovšem ze všech postav si odnesl nejméně pozitivní reakce. Filmové plány kolem postavy by tak mohly být pozastaveny a DC Films dovolilo použít postavu do seriálu Doom Patrol. Známe i představitele role, jímž bude Joivan Wade. Mladý herec dostal svoji první větší roli v letošní První očistě a v seriálu ho čeká další zajímavá role.  

V komentářích dejte vědět, jak vnímáte účast Cyborga v seriálu a zda jste potěšeni dalším známým jménem na seznamu v podobě Brendana Frasera. V galerii pak najdete podobu obou postav v komiksu, stejně jako obou herců.

Zdroj: Deadline, Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu