Little Fires Everywhere: Reese Witherspoon po Sedmilhářkách chystá další záhadnou kriminálku

Little Fires Everywhere:  Reese Witherspoon po Sedmilhářkách chystá další záhadnou kriminálku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Reese Whiterspoon se znovu vrací na televizní obrazovky v rodinném dramatu plném tajemství. A zbytek obsazení je také nabitý.

Reese Whiterspoon se v posledních letech velmi pohodlně zabydlela na televizní obrazovce. Důvody jsou celkem jednoduché: velká tvůrčí svoboda a atraktivní formát vyprávění delších příběhů. A její televizní anabáze zatím vychází na jedničku. Sedmilhářky - hit stanice HBO platí za jeden z nejlepších seriálů posledních let. Ještě letos by se měla drobná blondýnka objevit v jednom ze startovacích projektů AppleTV+ s názvem The Morning Show po boku Jennifer Aniston. To rozhodně není špatné resumé, tím ale výčet nekončí. Držitelka Oscara se nedávno podepsala i pod nově vznikající projekt s názvem Little Fires Everywhere na motivy stejnojmenné knížky od Celeste Ng, tentokrát pro streamovací službu Hulu.

Bestseller deníku New York Times vypráví příběh perfektní a úspěšné rodiny Richardsonů, kterým zkříží cestu tajemná matka s dcerou a způsobí tak pořádné zemětřesení. Příběh by měl akcentovat témata jako síla rodinných tajemství, osobní identita, mateřství nebo přesvědčení, že pokud dodržujete pravidla, tak se vám nemůžu nic zlého stát. Manželskou dvojici ztvární již zmiňovaná Reese Whiterspoon, hlavu rodiny pak advokát v podání Joshuy Jacksona (Aféra, Fringe), který se rozhodne zastupovat ve špinavé soudní bitvě o dítě rodinné přátele. Punc prestižního hereckého obsazení ještě umocňuje obsazení Kerry Washington (Skandál), Rosemarie DeWitt (La La Land) nebo Jesseho Williamse (Chirurgové). Produkovat budou společně Whiterspoon a Washington. Režírovat bude Lynn Shelton (Laggies). Premiéra se na Hulu očekává někdy v průběhu příštího roku.

Zdroj: Deadline, Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu