Clueless: Chystá se reboot teenagerovské klasiky z devadesátých let

Clueless: Chystá se reboot teenagerovské klasiky z devadesátých let | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Film a navazující seriál z devadesátých let se dočkají nové verze.

Film Clueless z roku 1995 a o rok mladší stejnojmenná seriálová verze (české názvy jsou trochu kostrbaté, v případě filmu je to překlad Bezmocná, u seriálu zase Praštěná holka) si získaly velkou popularitu a například film je často označován za jednu z nejlepších teenagerovských komedií všech dob. 

90’s Popstar: Chystané drama se inspiruje hudebními začátky herečky Mandy Moore
 

Důvodů pro oblíbenost obou projektů je několik, ale velkou zásluhu na úspěchu filmu má jistě Alicia Silverstone, která ztvárnila hlavní roli Cher, v případě seriálu ji pak nahradila Rachel Blanchard, která si také nevedla vůbec špatně. 

Dalšími pozitivy pak byly sympaticky štiplavé dialogy, svérázné postavy a svěží humor. Jednoduše šlo o mix teenagerovské středoškolské podívané s pořádnou porcí sarkasmu a fungovalo to velmi dobře. 

Nikoho tak asi nepřekvapí, že se už nějakou dobu mluví o rebootu. A ten vznikne, chystá ho společnost CBS Studios a zájem o odvysílání projevila například stanice The CW nebo některé streamovací platformy. 

Oznámeno bylo to, že zápletka bude trochu jiná, než v případě předlohy. Seriál sice bude zasazen opět na střední školu v Los Angeles, ale tentokrát bude v centru dění dívka jménem Dionne, která se musí ujmout "vlády" nad školou ve chvíli, kdy zmizí původní hvězda Cher. Dionne se tak bude muset vypořádat nejen s novou funkci nejpopulárnější dívky na škole, ale také zjistit, kam zmizela její předchůdkyně a kamarádka v jedné osobě. 

Seriál napíše dvojice Jordan Reddout a Gus Hickey, která má zkušenosti například s oživeným sitcomem Will & Grace a na produkci se bude podílet Robert Lawrence, tedy producent původního filmu. 

Datum začátku natáčení zatím oznámeno nebylo. Mezitím si můžete pustit trailer na film z roku 1995.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu