Teorie velkého třesku: Tvůrci usilovali do hlavní role o Macaulay Culkina

Teorie velkého třesku: Tvůrci usilovali do hlavní role o Macaulay Culkina | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Macaulay Culkin prozradil, proč odmítl účinkovat v seriálu Teorie velkého třesku. Macaulayovy nejaktuálnější fotky z jeho soukromého archivu si prohlédněte v galerii.

Macaulay Culkin (37), hvězda Sám doma, si měl, zdá se, střihnout jednu z hlavních rolí seriálu Teorie velkého třesku. Dle jeho vlastních slov ho tvůrci ještě před uvedením seriálu v roce 2007 přemlouvali hned několikrát. Myšlenka seriálu ho však neuchvátila. 

"Usilovali o mě v Teorii velkého třesku. A já řekl ne. Bylo to nastaveno asi takto: Dva astrofyzikální nerdíci a jedna krásná dívka, která s nimi žije. Taková byla nabídka. Říkali: Získáme nějaké opravdové fyziky, aby se postarali o tu matematiku. S díky jsem odmítnul. Pak za mnou přišli znovu. Já řekl s polichocením ne. Pak se vrátili znovu a nakonec se mě do toho snažil přemluvit i můj manager," uvedl sebevědomě Macaulay Culkin.

Teorie velkého třesku: Kapitán Kirk si určil podmínky pro hostování
 

"Mohl jsem teď mít stovky milionů dolarů, kdybych to přijal, ale současně bych šel hlavou proti zdi," nechal se slyšet herec. Kalkuloval tak s částkou, kterou si hlavní aktéři od 8. série vydělají za epizodu. Tato částka činí 1 milion dolarů. 

"Nemohl bych se na sebe dívat, jak dělám sitcom nebo televizní show tohoto druhu. Dobrou věc, tu bych šel dělat," vysvětlil Macaulay. Není nad to mít o sobě přehnané mínění. V galerii si prohlédněte, jak vypadá Macaulay dnes.

 

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu