Teorie velkého třesku: Mark Hamill s rolí prý nesouhlasil

Teorie velkého třesku: Mark Hamill s rolí prý nesouhlasil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Mark Hamill se svou účastí postaral o skutečně velkolepé finále 11. řady Teorie velkého třesku. Jak svou roli hodnotí a co řekl o jeho verbování showrunner seriálu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pozor, článek prozrazuje zásadní informaci k závěru 11. série.

Nesouhlas Marka Hamilla

Ve čtvrtek odvysílala stanice CBS závěrečnou epizodu 11. řady Teorie velkého třesku, ve které se objevil jako jeden ze svatebčanů také Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera z Hvězdných válek. Jak on sám svoji účast v seriálu hodnotí a jak se od začátku stavěl k roli hrát sebe samého?

"Byl jsem z toho vrzušením bez sebe, neboť sám jsem fanouškem tohoto seriálu, ale když jsem zjistil, že mám hrát sám sebe, byl jsem z toho otrávený. Když hrajete sami sebe, je to velká zodpovědnost. Měl jsem tedy nápad nehrát Marka Hamilla, ale někoho, kdo jen vypadá jako Mark Hamill," svěřil se herec s tím, že mu jeho nápad samozřejmě zamítli. V posteli to pak pořád dokola rozebíral se svou ženou, která ho pak údajně zastavila se slovy: "Miláčku, tohle není o tobě. Tohle je o svatbě, tak jdi spát."

Teorie velkého třesku očima hlavních hvězd: Jaké mají vztahy?
 

Hamill přitom není první z hlavních aktérů Hvězdných válek, který se v seriálu Teorie velkého třesku objevil. První byla totiž zesnulá Carrie Fisher, představitelka princezny Leiy (viz video níže)."Epizodu s Carrie Fisher jsem viděl. Ona byla prostě jiná. Má účast je takové hezké pokračování. Jak říkám, Star Wars je prostě takovým orientačním bodem oldies popkultury," vysvětlil Hamill.

A co řekl o naverbování Hamilla showrunner Teorie velkého třesku Steve Holland? Čtěte v další kapitole. Jak to celé proběhlo?

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu