Teorie velkého třesku: Fanoušky čeká v závěru 11. řady šok

Teorie velkého třesku: Fanoušky čeká v závěru 11. řady šok | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Odpůrci spoilerů - dále rozhodně nečtěte! Propálíme vám překvapení závěru 11. řady.

O tom, že si Sheldon (Jim Parsons) vezme za ženu Amy (Mayim Bialik), vědí už snad i ti, kteří do 11. řady Teorie velkého třesku ještě ani nedošli. Svatba se uskuteční na stanici CBS 10. května a tvůrci postupně odhalují, co fanoušky čeká. Jak jsme již psali, svou tvář odhalí už v předcházejícím díle například Sheldonův bratr George. Mezi svatebními hosty se ukáže i Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera z Hvězdných válek. Dostaví se také rodiče Amy, které ztvární Kathy BatesTeller. Dojde navíc k překvapivému odhalení těhotenství, nepůjde však o žádnou z trojice hlavních hrdinek. O kterou z dam by mohlo jít?

Teorie velkého třesku: 5 věcí, které jste nevěděli o Stuartovi
 

Co je však pro nás největším lákadlem? Stuart dorazí na svatbu s doprovodem. Jeho "plus jedna", jak stojí na pozvánce, má však postranní úmysly. Jaký je motiv předmětné dámy účastnit se tohoto hemžení? Tipněte si, o kterou z přítomných jde, u nás v galerii. Co to? Čtěte níže.

Herci se nechali na závěr 11. sezóny zvěčnit na jeden snímek. Najdete na něm takřka všechny, kteří se svatby zúčastnili. Na obrázku se nachází například již zmíněný Mark Hamill. Kunal Nayyar, představitel Rajeshe, si s ním dokonce střihl fotku v mundúru svatebčanů. Je tedy jasné, že v jediovském kostýmu se Hamill v seriálu nejspíš neobjeví. Najdete tam také Jerryho O´Connella, který ztvární Sheldonova bratra. Kromě toho se v galerii nachází i hromadný snímek s Billem Gatesem, který se v 11. řadě též objevil. Tahle galerie vám prostě nesmí uniknout! Níže zhlédněte video, kterak požádal Sheldon Amy o ruku.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu