Arrow: Tvůrce se vyjádřil k tomu, že byl "donucen" k zabití seriálové verze Suicide Squad

Arrow: Tvůrce se vyjádřil k tomu, že byl "donucen" k zabití seriálové verze Suicide Squad | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Marc Guggenheim se vyjádřil ke kontroverznímu příběhovému rozhodnutí.

Protože DC drží své filmové a seriálové universum oddělené, vídáme v kinech a na obrazovkách různé verze totožných postav a týmů. V seriálu Arrow se tak objevila jednotka Task Force X nebo-li Suicide Squad, která neměla nic společného s filmovou variantou z roku 2017.

Crisis on Infinite Earths: Lyla Michaels se na oficiální fotce představuje jako superhrdinka Harbringer
 

Respektive určitá spojitost tu byla, ale zákulisní. Tvůrci Arrowa dostali od společnosti Warner Bros. instrukce, že mají nechat zemřít například Amandu Waller (Cynthia Addai-Robinson) nebo Deadshota (Michael Rowe), aby to nemátlo filmové diváky. 

To, že šlo o hlavní důvod, proč členové seriálové Suicide Squad často neskončili zrovna nejlépe, víme už nějakou dobu, ale až teď se k tomu více vyjádřil jeden z tvůrců Arrowa producent Marc Guggenheim:

"Nakonec to nejsou naše postavy. Nejsou to Gregovy (Greg Berlanti, duchovní otec Arrowa, pozn. redakce). Jsou to postavy, které jsme si vypůjčili a máme štěstí, že nám tyhle hračky byly zapůjčeny a my si s nimi můžeme hrát. Upřímně, myslím si, že byl bych hajzl, pokud bych si stěžoval na to, že nemám přístup k těmto postavám nebo je musím přestat používat. Byl bych blbec, protože věřím, že DC by na to mohlo reagovat, 'No dobře a co všechny ty další postavy, které jsme vám bez řečí poskytli?'... Pokud chce DC přijít s, 'Už žádná Suicide Squad,' je to bezpochyby jeho právo a my budeme pracovat s tím, co máme."

Ovšem, s ohledem na to, jak dopadl první film Sebevražedný oddíl/Suicide Squad by možná bylo lepší, pokud by víc prostoru dostala tahle antihrdinská skupina v seriálovém světě. Situaci ale možná napraví James Gunn, který připravuje další film The Suicide Squad. Ten se do kin dostane 5. 8. 2021. Pokud jde o Arrowa, tak jeho poslední osmá řada začala 15. 10. 2019.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu