Snowpiercer: Ještě před revolucí otřásla cestujícími speciálního vlaku vražda

Snowpiercer: Ještě před revolucí otřásla cestujícími speciálního vlaku vražda | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 8 obrázků
Postapokalyptický seriál, v němž zbytek lidstva cestuje na palubě vlaku po Zemi pokryté sněhem a ledem, bude vyprávět jiný příběh než film. 

Newyorský Comic-Con je za námi, ale ještě se nám z něho podařilo zachytit dozvuky v podobě menších zajímavostí k seriálu Snowpiercer. Delší dobu je známo, že se bude odehrávat sedm let po strašlivé globální katastrofě, která přivolala novou dobu ledovou. Nebude to patnáct let jako ve filmu. Záměr výkonného producenta Graemea Mansona byl takový, aby cestující ve speciálním vlaku brázdícím nehostinnou krajinu ještě silně cítili ztrátu svých blízkých. Další změnou je, že děj seriálu uvede do pohybu spáchání brutální vraždy. Tu se má pokusit vyřešit bývalý detektiv Andre Layton, který žije mezi chudými na konci vlaku.

Snowpiercer dál prochází před uvedením zmatky a nabízí animovaný předfilm
 

Seriál bude tedy vyprávět vlastní příběh, ale bude se inspirovat tónem komiksové předlohy i filmu. Velká pozornost byla věnována i jedinému a poslednímu dopravnímu prostředku, který cestující obývají – vlaku. Ten je dlouhý deset kilometrů, což dělá tisíc a jedno aut za sebou. Celý proces od náčrtu, až po postavení rekvizity zabral osm měsíců. Design vlaku má hodně vycházet z komiksu, kde připomíná staré sovětské vlaky z 30. let.

Seriál se odehrává zhruba sedm let poté, co se svět stal zmrzlou pustinou. Snowpiercer se zaměřujena zbytky lidstva, kteří obývají neustále se pohybující vlak, který objíždí Zemi. Válka mezi společenskými vrstvami, sociální nespravedlnost a politikaření, to vše sehraje roli v strhující televizní adaptaci oceňovaného filmu a komiksu stejného jména.

Zdroj: Slash Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu