Snowpiercer: Obsazení nabralo záporáka z Živých mrtvých

Snowpiercer: Obsazení nabralo záporáka z Živých mrtvých | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Seriálový remake Snowpiercera nabírá posilu z herního světa

Ambiciózní scifárna Snowpiercer (Ledová archa) je sice jako film neférově nedoceněná, to ale může změnit nově připravovaný seriál. Scénář napsal Josh Friedman (Terminator 6) a pilot měl natočit Scott Derickson (Doctor Strange), avšak oba ukázali studiu záda po kreativních neshodách, a tím předali celý projekt do rukou Graema Mansona (Kostka). A zatímco minule se vyhazovalo ve velkém, nyní se ve velkém nabírá.

A to v obsazení, kde další oznámenou roli ulovil Steven Ogg, jehož jméno možná není v Hollywoodu jedno z nejznámějších, ovšem jeho obličej znají miliony fanoušků, aniž by si to možná vůbec uvědomovali. Krom toho, že tento herec ztvárnil záporáka a pravou ruku Negana v seriálu Živí mrtví, ho jistě herní fandové poznají jako vulgárního a sakra cool Trevora ze hry GTA V. Toho navíc nejen namlouval, ale sloužil i jako vizuální vzor pro jeho digitální postavu.

Tentokrát si zahraje postavu Pikea, který by se nejlépe dal popsat jako zatvrzelý až bojácný, což bude charakter, který si Ogg nejspíše vyzkouší poprvé a bude totálním odrazem jakékoliv jeho předešlé role. Postava Pikea v příběhu utekla z vězení ještě před tím, než nastala nová doba ledová a nyní se stává válečníkem a vůdcem chudé skupiny lidí, kteří přežívají v zadní části vlaku, který je poslední záchranou na přežití v mrazivém světě bez života. A jak už vypráví sám film, tito bezmocní lidé se rozhodnou převzít nad vlakem kontrolu a čeká je těžký boj za svobodu. Dalšími oznámenými herci jsou například Happy Anderson, Iddo Goldberg nebo Jonathan Walker.

Hercovy fotky si prohlédněte v galerii.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu