Živí mrtví: První detaily o 9. řadě

Živí mrtví: První detaily o 9. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Internetoví geeci a odborníci na seriál vypustili do světa první detaily o postavách. Co nás čeká v 9. řadě seriálu Živí mrtví?

Článek obsahuje spoliery k 8. sérii.

V poslední řadě seriálu Živí mrtví jsme sledovali dlouho očekávanou rozhodující bitvu mezi Rickem a Neganem, a stejně z toho vzešla nejhůře přijatá a sledovaná část celého seriálu. Což nejednoho fanouška určitě mrzí. Tu už ale máme za sebou a nyní nastal čas navrátit se znovu do komornějších vod, kdy se budeme věnovat hlavně postavám či budování vztahů a boj půjde stranou. A proč ne? Tohle přeci šlo seriálu odjakživa nejlépe.

Po ukončení války se nyní postavy budou soustředit hlavně na budování osad, společenství a fungující civilizace. Tato nová informace vzešla z webu Skybound, jehož správci jsou pravděpodobně největšími internetovými odborníky na seriál a rozhodli se několika fanouškům odpovědět na otázky týkající se nejen nové sezóny, ale i komiksové předlohy. První jsme si už zodpověděli a zde je výčet těch nejzásadnějších nových informací. I tak je ale berte lehce s rezervou.

1. Návrat ke kořenům

Dostaneme širší pohled na to, jak se lidé snaží přežít, což obnáší budování, pěstování, výrobu a obchodování. Samotné hrdiny uvidíme zároveň mnohem více na cestách než operovat na jednom místě.

2. Komiks spoiler

Pro ty, co nečetli minimálně poslední dvě čísla komiksu, doporučuji nečíst! Negan se po svém odsunutí dost možná vrátí do příběhu v komiksu. Poté, co byl Negan vykopnut z Alexandrie, se dostal do konfliktu s Maggie, která ho našla ve stodole. Následně mu dala zbraň k hlavě, pričemž Negan prosí o smrt. Místo jeho zabití je ale ponechán dožít zbytek svého mizerného života, a tím jeho linka prorazím končí. Jestli se v komiksu ještě někdy objeví, je i nadále zahaleno tajemstvím, nicméně autor Robert Kirkman se nechal slyšet, že je jeho návrat dost možný. Ale pokud se tak skutečně stane, nebude to brzy.

3. Rick a jeho patálie

Rick bude i nadále čelit spoustě problémů. Poté, co nechal zavřít Negana do žaláře, si znepřátelil krom Maggie i Daryla společně s Ježíšem, což rozhodně bude mít svoji odezvu.

4. Mezilidské vztahy na prvním místě

Dočkáme se více „rozkošných“ scén mezi Rickem a Michonne.

5. Rozkol mezi seriálem a komiksem

Král Ezekiel se v nové řadě vydá jinou cestou než v komiksu. Seriálová verze se nakonec nemá tolik lišit od té na papíře, i tak nás ale čekají jistá překvapení.

6. Záhadný vrtulník

Dočkáme se více informací o záhadném vrtulníku.

7. Více Daryla

Daryl dostane výrazně větší roli, než minulou sezónu ("překvapivě").

Zdroj: Skybound

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu