Živí mrtví: Výrazné momenty z komiksů se blíží

Živí mrtví: Výrazné momenty z komiksů se blíží | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu upoutávky na příští epizodu.

Živí mrtví se nedrží komiksové předlohy doslovně, ale výrazně z ní čerpají, takže pokud se chcete vyvarovat spoilerům, tenhle článek není pro vás. V páté epizodě se společně se Sashou a Maggie podíváme na Hilltop, objevily se ale první synopse pro epizody 6, 7 a 8. Fanoušci komiksů se z nich pokusili odvodit, co by si dané díly mohly vzít z předlohy.

Epizoda 6 je pojmenovaná Přísahej (Swear) a synopse zní: „Někdo narazí na úplně novou společnost. A ta společnost nevypadá jako nic, co dosud viděli“. Někteří fanoušci spekulují o tom, že se v šestém dílu setkáme znovu s Tarou a Heathem na jejich výpravě za zásobami a společně s nimi objevíme Oceanside. Přímořskou komunitu, která v komiksech žije z rybolovu. V komiksech se nicméně komunita objevila až poměrně dlouhou dobu po událostech s Neganem. Druhou teorií proto je, že Rick objeví Království (Kingdom). V upoutávce na 5. epizodu ostatně vidíme, že Rick vyrazil někam ven z Alexandrie.

Co přesně by mohl Rick hledat? Na to možná odpovídá jiná fanouškovská teorie. Ve 4. části vidíme v jednu chvíli výrazný záběr na tabuli s morseovkou a později to vypadá, jakoby se Daryl snažil Rickovi poslat zprávu mrkáním. Podle pozorných diváků signalizoval „Já východ“. Vypraví se tedy snad Rick hledat Neganův tábor?

Epizoda 7 je nazvaná Zazpívej mi písničku (Sing Me A Song). V komiksech tahle slova slyší Carl po tom, co se vplíží do Neganova tábora, zastřelí pár Spasitelů, ale záhy je zadržen. Negan jej pak donutí sundat pásku z jeho slepého oka a zpívat mu. V seriálu sice Carl nenaskočil do náklaďáku spasitelů, tak jako v komiksech, ale v upoutávce na pátou epizodu vidíme, že se vyplížil ven z Alexandrie. Někteří fanoušci nicméně spekulují o tom, že by v seriále zpívání mohlo být přehozené z Carla na Daryla. Synopse epizody zní: „Bližší pohled na Svatyni a svět Spasitelů. Obyvatelé Alexandrie hledají zásoby“.

Epizoda 8 se jmenuje Srdce pořád bijí (Hearts Still Beating) a synopse je následující: „Neganova nevítaná návštěva pokračuje, zatímco další obyvatelé hledají zásoby. Věci se rychle vymknou kontrole“. Osmá epizoda je finále pro první polovinu sezony a můžeme tedy očekávat, že situace znovu vyeskaluje. Pokud se bude díl řídit předlohou, přijede Negan do Alexandrie v době Rickovy nepřítomnosti a vyrve Spencerovi střeva z těla, po tom co se Spencer pokusí Ricka zradit.

Přikládáme upoutávky na epizodu 5, příslušné fotky a video z natáčení popravy jednoho zombíka.

Zdroje: ComicBook.com, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu