The Sinner: Bill Pullman řeší další podivnou záhadu v traileru ke 3. řadě

The Sinner: Bill Pullman řeší další podivnou záhadu v traileru ke 3. řadě | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trailer blíže představuje zápletku a herecké tváře nové řady Hříšnice.

Příští rok přijde čas na další mysteriózní vyšetřování detektiva Harryho Ambrose (Bill Pullman). Třetí řada The Sinner se představuje v prvním traileru, který přivádí charismatického detektiva k novému případu. Dopravní nehoda, která na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, by ve skutečnosti mohla být promyšleným trestním činem.

The Outsider: HBO láká na adaptaci románu Stephena Kinga prvním teaserem
 

The Sinner se od ostatních kriminálních seriálů liší odlišným pojetím žánru. Každá série pojednává o jiném kriminálním případu a hned v prvním díle divák zjišťuje, kdo daný čin spáchal. Zbytek série spočívá v odhalování motivace pachatele vraždy, jež vychází z hlubin podvědomí. Divák spolu s detektivem dále poodhaluje temné události ze vzdálené minulosti, které vraha zásadně ovlivnily. V první řadě důležitou roli ztvárnila Jessica Biel, za kterou získala nominaci na Zlatý glóbus v roce 2018. Pojítkem mezi jednotlivými sériemi je postava detektiva Harryho Ambrose. Seriál letos na jaře zakoupila Česká televize. První díl první série uvede pod názvem Hříšnice dne 1. 11.

Ve třetí sezóně se diváci mohou těšit na novou postavu jménem Jamie, kterého ztvární Matt Bomer (Stejná srdce, Ve službách FBI). Jamie byl zatím vzorným občanem, kterému ovšem zmiňovaná nehoda hodně zkomplikovala život a tak se na Ambrose obrátí s žádostí o pomoc. Další novou tváří je Chris Messina (Argo), jenž ztvární Jaimeho spolužáka z vysoké školy, jehož náhlá návštěva navždy změní nejenom jejich přátelství, ale i jejich budoucnost. Obsazení dále doplní Parisa Fitz-Henley (Midnight, Texas), Jessica Hecht (Aféra) a Eddie Martinez (Orange Is the New Black).

Třetí řada opět nabídne osm epizod. Kdy konkrétně se v příštím roce nadcházející série dočkáme není jasné. Předpokládá se, že na rozdíl od první a druhé sezóny, které si odbyly premiéru na začátku srpna, se třetí série dočkáme dříve.  

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu