Fanoušci podepisují petici za samostatný seriál nové filipínské hrdinky

Fanoušci podepisují petici za samostatný seriál nové filipínské hrdinky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Nová marvelovská superhrdinka už si stihla udělat spousty fanoušků, kteří nyní bojují za její televizní debut.

Letošní rok spatřila světlo světa nová postava od Marvelu, filipínská superhrdinka Wave, vlastním jménem Pearl Pangan. Ta se objevila poprvé v prvním sešitu komiksové série War of the Realms: New Agents of Atlas, kde si odbyla svůj origin a objevila se zde po boku již známějších hrdinů, jako Schang-Chi a The Totally Awesome Hulk. Jak její „pracovní“ jméno napovídá, hrdinka si rozumí s vodou a umí ji telekineticky kontrolovat. I když je to velmi mladá postava, co se jejího výskytu v komiksech týče, už si stihla udělat spousty fanoušků, především mezi rodilými Filipínci. Ti se sešli na Supermanila Pop Culture výstavě ve městě Pasig. Akce se zaměřuje především na komiksy a tamní organizátoři jako součást konference zahájili kampaň za samostatný televizní seriál jejich místní superhrdinky.

Moon Knight: Marvel hledá představitele hlavní role
 

Může za to především globální úspěch filmového univerza od Marvelu, díky kterému se zvýšila popularita komiksů na Filipínách a těží z toho tamní komiksoví autoři. Wave byla navrhnuta a vytvořena filipínským komiksovým tvůrcem a kreslířem jménem Leinil Francis Yu a jeho americkým kolegou z Texasu Gregem Pakem. Hrdinčina postava je už také dostupná jako hratelný charakter v mobilní hře Marvel Future Fight.

Pearl Pangan se narodila na filipínském ostrově Mactan a už od malička milovala vodu. Stala se z ní perfektní plavkyně s možností zúčastnit se olympijských her. Život jí ale nastražil překážky, kvůli kterým musela své sny opustit. Začala pracovat ve fast foodovém řetězci, kde ji našel zastupitel společnosti Alontek, která měla zájem o její plavecké schopnosti, za účelem vědeckého výzkumu. Pearl ale nevěděla, že Alontek je zločinná organizace, která byla v hledáčku filipínského superhrdinského týmu Triumph Division. Ten na organizaci zaútočil a Pearl zůstala při útoku uvězněná pod vodou vystavena energiím neznámého původu, díky kterým získala schopnost manipulovat s vodou. Následně se dala na superhrdinskou dráhu pod jménem Wave.

Zdroje: ABS-CBN, Screenrant, CBR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu