Moon Knight: Marvel hledá představitele hlavní role

Moon Knight: Marvel hledá představitele hlavní role | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 13 obrázků
A jak by mohl hrdina zapadnout do rozjetého marvelovského vesmíru?

Neznáte náhodou židovského Zaca Efrona? Pokud ano, shání ho Marvel. Ten si pro hlavní roli v chystaném seriálu Moon Knight vysnil herce, který by takové parametry splňoval. Přičemž základem by měl být právě izraelský původ. Moon Knight, vlastním jménem Marc Spector, je i v komiksech americko-izraelského původu a Efron by na něj seděl i vzhledově, jen kdyby byl i napůl Žid. Informaci exkluzivně přinesl server Geeks Worldwide a kromě specifikací, podle kterých by hrdina měl být vybrán, neznáme žádná jména herců, kteří by mohli být potenciónálně v hledáčku studia.

Rozpočet Marvel seriálů na Disney+ dosahuje na celovečerní filmy
 

Pokud vás nyní napadá, proč vlastně samotný Zac Efron dosud nedostal žádnou roli v MCU, přestože nepostrádá charizma a fyzickou kondici, věřte, že se mohl objevit v natáčeném filmu Eternals. Zde měl původně ztvárnit roli Ikara, kterou nakonec dostal Richard Madden (Hra o trůny).

Proč by ale mohl být Moon Knight zajímavým přírůstkem do MCU? Server ScreenRant nabídl hned několik důvodů. Jedním z nich by měl být samotný charakter hrdiny a jeho příběh. I když se Marvel skládá z řady hodně rozdílných a originálních postav, tak se Moon Knight odlišuje od ostatních snad ještě více. Jeho superschopnosti, které mají kořeny v egyptské mytologii, se mění podle měsíčních fází, navíc je perfektním detektivem a bojovníkem. Někdy se o něm mluví jako o kombinaci Batmana, Deadpoola a Thora. Moon Night je ale především hodně temným hrdinou a mohl by být zajímavým úkrokem stranou od spíše odlehčených a optimisticky laděných superhrdinů v MCU

Kromě toho má stejně jako jiné významné postavy v Marvelu svého Sama (myšleno nejlepšího přítele). Kapitán má Buckyho (paradoxně i toho Sama), Tony měl Rhodeyho, Doctor Strange má Wonga a Moon Knight má "Frenchieho", francouzského pilota. 

Moon Knight má v komiksech hromadu zajímavých záporáků, kteří by řady zloduchů v MCU mohli oživit. Dlouho se opakuje, že Marvel má problém s pořádným antagonistou (vyjma snad Thanose) a jak řekl Hitchcock, "dobrý film je založen na dobrém záporákovi." Zároveň by mohla být představena i nová zločinecká organizace jmémen Komise, která by po Hydře mohla přinést do MCU svěží vítr. 

Níže se můžete podívat na v ideo z konference D-23, kde prezident Marvel Studios Kevin Feige představuje seriály, které budou uvedeny na Disney+. V galerii najdete fotky z komikosvé předlohy. 

Zdroje: Geek Worldwide, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi | 02.10.2019 15:40
Keoki jo tohle už radši přehlížím protože bych musel být nasraný permanentně... Herecká profese jako taková jde pěkně do prdele... Za chvíli budou hledat vysokého teplého černocha s židovskými kořeny, němý s vysokým čelem a výraznými licnimi kostmi, obézního s mateřským znamenkem kolem levého oka
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu