Moon Knight: O seriál projevil zájem známý režisér

Moon Knight: O seriál projevil zájem známý režisér | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Uvidíme „marvelovského Batmana“ ve vlastním seriálu?

Moon Knight je postava, o které se v souvislosti s televizním či filmovým zpracováním mluví již delší dobu. V roce 2015 se objevily zprávy, že show chystá Netflix, a bude propojen s dalšími produkty z Marvel / Netflix produkce. Minulý rok pak měli dostat svoji show kromě Moon Knighta také Blade a Ghost Rider, pouze třetí jmenovaný to však dotáhl až na obrazovky v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Steven DeKnight, který momentálně do kin dodal Pacific Rim: Uprising a dříve dělal showrunnera druhé sérii opěvovaného Daredevila, nyní vyjádřil zájem o tuto látku. Pro server IGN řekl:

„Existuje tolik skvělých postav od Marvelu, které mám rád. Co se týče mě, jde pouze o časový rozvrh, který mám momentálně poněkud nabitý. Když sem se upsal Daredevilovi, měl sem zájem i o Iron Fista a Punishera, obě skvělé postavy. Moon Knighta bych ale zpracoval nejradši. S velkou láskou. Je to vážně skvělá postava.“

I když bývá někdy označován jako marvelovská kopie Batmana, je postava Marca Spectora sama o sobě zajímavá. Na našem webu jsme ho zařadili mezi postavy, které by si určitě zasloužily vlastní seriál. Netflix momentálně produkuje čím dál více obsahu, a nelze tak vyloučit, že se zpracování Moon Knighta, ke kterému se realističtější pojetí poměrně hodí, dočkáme v příštích letech.

Moon Knight, vlastním jménem Marc Spector se narodil v USA. Vystudoval archeologii a cestoval po celém světě. Mnohými objevy nabyl bohatství a stal se z něj milionář. Později se přihlásil k armádě USA a bojoval v mnoha bojích na blízkém východě. Vycvičili ho v bojích, navigaci, pilotování, výbušninách a mnohém dalším. Po letech v armádě se však znovu vrátil k archeologii. Při jedné vykopávce v Egyptě ho však napadl muž jméno Bushman, který byl jeden z vojáků v jeho rotě, ale vždy byli odvěcí rivalové. Bushman Marca zranil a skoro mu způsobil smrt, kdyby se Marc nepropadl do podzemní šachty. Zde se zhroutil před oltář egyptského boha noci a měsíce Konshu. Do Marca vstoupila jeho moc, čímž se mu uzdravily rány. Marc se vrátil do New Yorku a přijal novou identitu. Identitu Moon Knighta.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 29.03.2018 08:50
Tohle musí vyjít
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu