Obi-Wan Kenobi: Kolik bude mít série epizod, kdy se bude točit a na co se zaměří

Obi-Wan Kenobi: Kolik bude mít série epizod, kdy se bude točit a na co se zaměří | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 6 obrázků
První klapka minisérie s Obi-Wanem Kenobim by mohla padnout relativně brzy. Ewan McGregor se rozpovídal o tom, co od projektu čekat a jak dlouho jej musel zapírat.

Čekání sice bylo dlouhé, ale nakonec fandové budou mít možnost užít si hrané seriály ze světa Hvězdných válek. Už 12.11. 2019 během startu streamovací služby Disney+ bude k dispozici nadějně vypadající projekt The Mandalorian, ale svou vlastní sérii dostane také Obi-Wan Kenobi, kdy si roli zopakuje Ewan McGregor.

Mandalorian: První hraný Star Wars seriál byl zatraceně drahý
 

Zatím ale nebylo jasné, kdy se seriálu dočkáme a vlastně ani to, kdy se začne natáčet. Datum premiéry stále známo není, ale Ewan prozradil, kdy zhruba se dočkáme startu natáčení. Bude to příští rok a to v létě s tím, že vznikne šest dílů:

"Příběh je zasazen mezi třetí a čtvrtou epizodu. Řád Jediů se rozpadl. Bude to zajímavý pohled na postavu, kterou svým způsobem známe a [bude zajímavé] ukázat ho... No, jeho příběh bude opravdu zajímavý, tím chci říct, že se bude muset vypořádat s tím, že byli všichni Jediové zmasakrováni na konci třetí epizody. Je obtížné se s tím vyrovnat."

McGregor také prozradil, že o projektu ví už čtyři roky a až do oficiálního oznámení musel na veřejnosti zapírat, což jej dost vyčerpávalo, tak je rád, že je vše konečně venku. Plánovaný seriál začne zhruba osm let po konci Pomsty Sithů. Režie se ujme Deborah Chow, scénář má na starosti Hossein Amini. Oba zmínění se pak společne s McGregorem postarají o produkci. 

A dá se tušit, že se McGregor na natáčení těší jako malé dítě. Roky se nechával slyšet, že by si rád roli zopakoval a začalo to vypadat nadějne, protože se objevily infromace o tom, že vznikne film o Obi-Wan Kenobim. K tomu ale nakonec (po neúspěchu Solo: Star Wars Story) nedošlo, nicméně byl později schválen seriál.

Zdroj: Men´s Journal

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu