Zaklínač: Velkolepá fantasy od Netflixu nabízí plnohodnotný trailer, který odhalil datum premiéry

Zaklínač: Velkolepá fantasy od Netflixu nabízí plnohodnotný trailer, který odhalil datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Upoutávka nešetří novými záběry.

Na seriál Zaklínač je spousta lidí velmi zvědavá. A ne bezdůvodně. Jde o adaptaci proslulé knižní série, která je ještě proslulejší díky videohrám a spousta fandů tak chová k Zaklínači až fanatický obdiv. To ostatně bylo vidět ve chvíli, kdy bylo oznámeno, že se hlavní role Geralta z Rivie ujme Henry Cavill, což se některým nelíbilo a dali to "hlasitě" vědět v internetových diskusích. 

Zaklínač: 10 věcí z knihy, které by v seriálu neměly chybět
 

Ale s tím, jak se objevovaly nové materiály, bylo jasnější a jasnější, že Henry nebyl špatnou volbou. Ovšem kvalitní herec v hlavní roli nemusí být dost. Předloha je kultovní a má miliony obdivovatelů z několika různých důvodů a jak ukázala polská seriálová adaptace z roku 2002, není vůbec snadné převést tuhle látku do hrané podoby. 

Nicméně teaser, který se objevil před pár měsíci byl poměrně povedený, takže to začalo vypadat nadějně. Ovšem, napjatě se čekalo na plnohodnotný trailer, který většinou pořádně odhalí to, co se chystá. Je to tady, Netflix uvolnil hlavní trailer.

Rozhodně není špatný, Henrymu nakonec role Geralta sedla víc, než to na počátku vypadalo, kromě toho je pro diváky připravena hromada akčních scén (byť jsou si někdy až příliš podobné), ochutnávka z velkolepé bitvy, nechybí troška erotiky a poměrně dlouhé proslovy, je to zajímavé směsice záběrů (nechybí ani scéna s vanou, která je pomrknutím na videoherní fandy), která je doprovázena dobře zvolenou hudbou, ale z nějakého důvodu nám přišla atmosféra teaseru o špetku hutnější.

Trailer je určitě velmi dobře zvládnutý (až na pár trochu laciněji působících scén), je jasné, že se dočkáme řemeslně vypilované podívané, ale v traileru nám chyběl nějaký větší "wow moment". Je tam pár chvilek, které zaujmou, ale žádná, která by vysloveně vyrazila dech (alespoň nám ne).

I tak to ale vypadá na hodně působivou podívanou, která by se mohla stát novou vlajkovou lodí Netflixu. Ten ji s ohledem na stále rostoucí konkurenci potřebuje jako sůl. Premiéra se je naplánována na 20. 12. 2019.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu