Zaklínač: Práce se hýbou kupředu! Co vzkazuje showrunnerka?

Zaklínač: Práce se hýbou kupředu! Co vzkazuje showrunnerka? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Přinášíme vám žhavou novinku ohledně seriálu Zaklínač. Vše je na dobré cestě!

Když se fanoušci literárního fantasy příběhu Zaklínač loni dozvěděli, že by měl na motivy díla Andrzeje Sapkowskiho vzniknout seriál, zahýkali blahem. Následovalo však dlouhé ticho po pěšině. Až od počátku tohoto roku začaly pomaličku pronikat na povrch nějaké informace. V dubnu jsme psali, že premiéra by se měla na Netflixu uskutečnit nejspíš v roce 2020. Na povrch se dostaly i nějaké zprávy o natáčecích místech, viz článek níže. 

Zaklínač: Producent série odhalil přibližné datum uvedení
 

Že se práce hýbou kupředu teď potvrzuje i další zpráva ze zahraničních webů, a to že se tvůrci chystají brzy obsadit hlavní role. Především jde o Geralta z RivieYennefer z Vengergergu. Na Twitteru se o to podělila showrunnerka seriálu Lauren Schmidt Hissrich (viz tweet níže). Znamená to, že seriál v blízké budoucnosti zahájí svoji výrobu, tedy že premiéra by se mohla skutečně uskutečnit v roce 2020!

Lauren se také nechala slyšet, že si scenáristé pro adepty na zmíněné role přichystali speciální scénky, které budou muset sehrát, nikoliv skutečné scény z pilotního dílu, jak tomu většinou bývá. Důvodem toho je snaha o zachování naprostého tajemství, jak se bude dějová linka odvíjet. Fanoušci se proto prý nemusí bát, že by kterýkoliv sehraná scénka, která pronikne na světlo, byla zároveň i spoilerem. Konkurz má mít mezinárodní charakter. 

Poslední tweet showrunnerky seriálu se věnoval svatbě Kita Haringtona a Rose Leslie - herců ze seriálu Hra o trůny. Napsala: "Jsem beznadějný romantik a zoufale si přeji, aby dal Zaklínač vzniknout také nějakému manželství za kamerou."

Nadšení Lauren tedy rozhodně nechybí. Zda se však stane Zaklínač obstojnou náhradou Hry o trůny, to se však teprve uvidí...



Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu