Zaklínač: Producent série odhalil přibližné datum uvedení

Zaklínač: Producent série odhalil přibližné datum uvedení | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Víme, kdy zhruba se seriálu dočkáme a víme také to, kde se bude natáčet. Zamíří tvůrci i do České republiky?

Na dobré cestě se zatím zdála být seriálové adaptace knih Andrzeje Sapkowskeho Zaklínač, kterou chystá Netflix, a kterou celosvětově proslavila hlavně úspěšná herní trilogie. Showrunnerka a scenáristka Lauren Schmidt Hissrich pravidelně na Twitteru zásobuje fanoušky různými novinkami, i díky tomu tak víme, že scénář k pilotnímu dílu byl hotový již v lednu, a také že odhalil několik podrobností o postavách. Od té doby bylo relativně ticho po pěšině, a nejnovější prohlášení jednoho z producentů tak nyní vzbuzuje mezi fanoušky lehké zklamání.

Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta?
 

Polský server NaEkraine nyní přinesl informace od producenta série Erika Bramaka. Ten na jedné z konferencí Netflixu v Říme prozradil, že si scénář vyžádá delší čas, a Geralta z Rivie na obrazovkách neuvidíme dříve jak v roce 2020, tedy za dva roky. Oficiální datum sice zatím oznámené nebylo, i tak ale zřejmě většina fanoušků včetně nás doufala, že bychom se seriálové adaptace mohli dočkat někdy v příštím roce. Na druhou stranu předloha obsahuje hodně postav, a radši si s nimi a příběhem dát záležet, než vše zbytečně uspěchat.

Bramak také prozradil, že natáčet se bude výhradně ve východní a centrální Evropě, převážně v Polsku, odkud knihy a autor pocházejí. Kromě Polska by tak teoreticky tvůrci mohli využít i české, případně slovenské lokace, což by bylo určitě zajímavé. V minulém týdnu navštívila Lauren Hissrich např. zříceninu hradu Rabsztyn nedaleko Krakova, který by mohl perfektně posloužit jako Kaer Morhen. Na castingové a příběhové informace je tak zatím brzy, rozhodně však sledujte náš web pro nejnovější informace ohledně tohoto očekávaného seriálu.

Zdroj: Twitter, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Umi Neywitz | 21.04.2018 21:38
Mně by jako Kaer Morhen víc sedělo Rabí.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu