Zaklínač: Kdo se vtělí do role Geraltových osudových žen?

Zaklínač: Kdo se vtělí do role Geraltových osudových žen? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na spekulacích je krásné, že nemusí být nutně omezovány realitou. Jaká je vaše volba?

Nedávno jste si mohli přečíst, která jména se nejčastěji skloňují pro roli slavného zaklínače Geralta z Rivie. Poslední zprávy rovněž hovoří o tom, že předprodukční práce jsou v plném proudu a v současné době se pilně pracuje na scénáři, který by měl být kompletně hotov někdy v průběhu jara. Tvůrci tak nemají důvod dále otálet a lze očekávat, že castingové informace se k nám budou postupně dostávat v nejbližších týdnech a měsících. Pojďme se nyní podívat na to, o kom se nejčastěji spekuluje pro role dvou dalších ikonických postav slavné série - čarodějek Yennefer a Triss.

Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta?
 

Začněme slavnou Yennefer z Vengergergu. Tajemná, odměřená, chladná a za každých okolností pragmatická. Jedna z nejkomplexnějších postav celé ságy svými činy vždycky vzbuzovala spoustu otazníků. A koho by nejraději v této roli viděli fanoušci? Není pochyb o tom, že pohled na nádhernou a éterickou Evu Green by neměl nechat nikoho na pochybách, že se pro tuto roli narodila. Její filmografie navíc prozrazuje, že má pro fantasy žánr slabost (Penny Dreadful, Kingdom of Heaven nebo Camelot).

Špatnou volbou by rozhodně nebyla ani Evangelina Lilly, která je známá z kultovního seriálu Lost nebo filmové trilogie Hobit. Ze seriálového světa se nabízí třeba Yvonne Strahovski, která má za sebou účinkování ve slavných seriálech Chuck, Dexter nebo Příběh služebnice. Kdyby mohli fanoušci hlasovat, jednou z favoritek by dozajisté byla i Kate Beckinsale, která se ve světě proslavila právě díky žánru fantasy.

Představitelka první dámy Gileádu: Chtěla jsem dát Sereně srdce
 

Nyní se přesuňme ke druhé osudové ženě v Geraltově životě. Triss Ranuncul z Mariboru. Legendární čarodějka byla už za svého života všeobecně považována za jednu z největších a nejvlivnějších čarodějek své doby. Loajální, obětavá, vždycky připravena udělat správnou věc. Její proměna z ustrašené dívky do sebevědomé a cílevědomé čarodějky, která svými činy měnila běh dějin, je jedním z vrcholů celé série.  Najít herečku, která svěřený úkol zvládne, nebude rozhodně nic lehkého.

Jednou z možností by mohla být Bryce Dallas Howard, která vypadá, jako by slavné čarodějce z oka vypadla. Navíc s Netlifem již spolupracovala v minulosti. Britka Gemma Arterton je jméno, o kterém se taky hojně spekuluje. Její podoba z Tris je dechberoucí plus se v minulosti objevila v herní adaptaci Prince z Persie. Občas se skloňuje i jméno Amandy Seyfried, která by do role mohla vnést ten správný mix komedie a dramatu.

 

Ah Monday, back in the office.

Příspěvek sdílený Bryce Dallas Howard (@brycedhoward),

Další často zmiňovaná jména jsou Emma Stone a Jessica Chastain. Obě by asi byly splněným snem většiny fanoušků. Bohužel, stejně jako v případě Toma Hardyho, s tím nelze příliš počítat. Na druhou stranu, kdo říká, že tvůrci nemůžou mířit takto vysoko? Jistě, v případě posledních dvou jmen se jedná spíše o herecký Olymp. Ale na druhou stranu všichni známe příběhy ze starého Řecka. I bohové občas sestoupili mezi nás smrtelníky.

V galerii si porovnejte fotky čarodějek a některých z hlavních adeptej vedle sebe. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

YX. | 20.07.2018 20:42
Ondra: To je jasné, keď to píše nejaký amatér, ktorý ani nevie o čo v ságe vôbec ide. Beckinsale tam nemôže byť, keďže by Yennefer nikdy nezahrala.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu