Šéf společnosti Disney nevidí Netflix jako konkurenci pro streamovací službu Disney+

Šéf společnosti Disney nevidí Netflix jako konkurenci pro streamovací službu Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Bob Iger si nemyslí, že je Netflix přímým rivalem streamovací služby od Disneyho.

Není to zase tak dlouho, co Netflix platil za krále streamovacích služeb. Ale doba se mění a nové streamovací platformy se rojí jako houby po dešti. Za pár dnů, konkrétně 12. 11. pak odstartuje streamovací služba Disney+, která je často označována za potenciálně největšího rivala Netflixu. Ale výkonný ředitel firmy The Walt Disney Company Bog Iger nevidí Netflix a Disney+ jako přímé konkurenty:

Alternativní příběhy od Marvelu míří na Disney+
 

"Pravdou je, že každá [služba] dělá něco trochu jiného a popravdě v našich očích nejsou rivalové. Myslím si, že Netflix se zaměřuje na velké množství obsahu, kdy je spousta z něj kvalitní. [Mají] obrovské množství obsahu a také vytvořili [tento] trh a prostor pro videoobsah, který míří přímo k zákaznovíky a udělali to brilantním způsobem a také globálně. My přicházíme s něčím jiným, je to více o značce, méně o množství obsahu. A je tu tak pro nás spoustu prostoru. Je možné, že to do určité míry bude na jejich úkor, ale ne nezbytně. Je tu místo pro lidi, kteří budou mít více než jedno předplatné..."

Iger tak věří, že protože Netflix ve své knihovně nabízí velké množství rozmanitého obsahu a Disney+ zase zájemcům poskytne méně projektů ale populárních značek (Hvězdné války, Marvel, Pixar atd.), nebudou si přímo konkurovat. 

Jestli je pravda, že si obě služby nebudou "krást" zákazníky, to ukáže až čas, kdy se určitě dočkáme různých studií, které se na toto téma zaměří.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu