The Mandalorian: Hvězda Agentů S.H.I.E.L.D. promluvila o vražedkyni, kterou ztvární v očekávaném seriálu

The Mandalorian: Hvězda Agentů S.H.I.E.L.D. promluvila o vražedkyni, kterou ztvární v očekávaném seriálu | Fandíme seriálům
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 29 obrázků
K tomu krátký teaser k velkolepé sci-fi sérii z universa Hvězdných válek.

Velkolepý seriál The Mandalorian ze světa Hvězdných válek nabídne divákům plejádu rozmanitých postav. A jednu z nich ztvární také herečka Ming-Na Wen, která má s Disneyem dlouholeté pracovní zkušenosti, například ztvárňuje agentku Melindu May v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., který běží na stanici ABC (ta spadá také pod Disneyho). 

Kompletní přehled seriálů chystaných pro Disney+
 

V The Mandalorian Ming-Na Wen hraje novou postavu jménem Fennec Shand, která je nájemnou vražedkyní. Co od ní můžeme čekat, to prozradila právě její představitelka:

"Je lstivá a současně je schopná manévrovat a přežít a být kradmá a také velmi elegantní a hbitá. [Její příběh] se bude vyvíjet, bude se měnit...A také si myslím, že má dobrý smysl pro humor, což je také fajn. Opravdu nelze odhadnout, kterým směrem se vydá."

Není jasné, zda bude Fennec na té "správné" nebo "špatné" straně, spíše to zní, že se bude rozhodovat podle konkrétní situace a loajalita nebude její silnou stránkou. Co ale dá tušit je to, že Fennec bude ráznou postavou, která nepůjde pro ránu daleko. Ming-Na Wen má průpravu v bojových uměních a zdá se, že toho tvůrci seriálu využijí. 

The Mandalorian bude mít premiéru na streamovcí službě Disney+ 12. 11. během startu služby a zatím si můžete pustit krátký teaser, ve kterém je k vidění i Fennec Shand.

Zdroj: Vanity Fair

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu