Koruna: 3. řada s novým obsazením je ode dneška k dispozici, mrkněte na poslední ukázky

Koruna: 3. řada s novým obsazením je ode dneška k dispozici, mrkněte na poslední ukázky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Nová řada představuje výrazně pozměněné obsazení a ode dneška si ji můžete přehrát na Netflixu.

Očekávání v případě další řady historického dramatu Koruna/The Crown zaměřeného na britskou monarchii jsou velmi vysoká a to z prostého důvodu, v případě nové série došlo k velkým změnám v případě obsazení mnoha postav s ohledem na to, že nová série sleduje osudy hlavních hrdinů v odlišné časové etapě.

The Crown 3: Dospělý princ Charles odhalen na nových fotkách
 

Claire Foy tak v roli princezny/královny Elizabeth nahradila Olivia Colman, prince Philipa tentokrát ztvární Tobias Menzies, princeznu Margaret Helena Bonham Carter a například dospělého prince Charlese dostal na starost Josh O’Connor.

A soudě podle nové upoutávky bude mít právě Charles poměrně velké množství prostoru, což samozřejmě Joshovi dělá radost:

"Je to opravdu zvláštní, velmi zvláštní. Nemohlo by to být lepší. Je to jako vrátit se do školy, učit se od nich [kolegů]. Jste v půlce scény a hrajete, hrajete a hrajete a pak si řeknete, já hraji s Olivií Colman! Je to prostě splněný sen."

Samozřejmě bude potřeba si chvíli zvykat na tak výrazné změny, ale s ohledem na to, že jde o velmi kvalitní a oceňované herce by to neměl být zase tak velký problém. A problém to není ani pro tvůrce seriálu Peter Morgan:

"Bylo to prostě úžasné sledovat. To, že se změnilo obsazení mě netrápí, bylo to spíše o tom, docílit v případě nového obsazení, aby to působilo jako stejný seriál. Prostě jsem chtěl, aby to působilo souvisle a myslím, že to vyšlo."

Třetí řada bude zasazena do období mezi roky 1964 a 1977 a královna Elizabeth II se tak bude muset přizpůsobit překotným změnám ve světě, který je více liberální, ale také turbulentní. Dočkáme se tak událostí jako je vzestup Beatles nebo vítězství Velké Británie v mistrovství světa ve fotbale v roce 1966. Ve čtvrté řadě také dostanou prostor Camilla Shand a Diana Spencer, tedy dvě osudové ženy Charlese.

Netflix třetí řadu vypustil právě dnes, takže pokud z jakéhokoliv důvodu stále váháte, zda s novým obsazením pokračovat, můžete pustit novou upoutávku a video s rozhovory s novými herci a třeba zmíněným Peterem Morganem.

Zdroj: SlashfilmDeadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu