The Crown 3: Seznamte se s novou podobou královny v prvním teaser traileru

The Crown 3: Seznamte se s novou podobou královny v prvním teaser traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Oscarová Olivia Colman působí jako nejlepší možná náhrada za Claire Foy. 

The Crown, rozmáchlé historické oceňované drama od Netflixu, má za sebou již dvě řady. Pokud vše půjde podle plánu, seriál by se měl dočkat šesti řad. Třetí série je již natočena a dočkáme se jí 17. 11. 2019. Čtvrtá řada je potvrzena.

Seriál je zaměřen na život královny Alžběty II. První řada začíná na počátku královnina manželství s princem Philipem, vévodou z Edinburghu v roce 1947 a končí v roce 1955. Druhá řada pokrývá období od roku 1956 až 1964. Třetí řada se zaměří na královninu vládu v letech 1964 – 1976. Na celém seriálu je unikátní to, že po každých dvou sériích, kompletně změní obsazení, aby se vizáž herců nemusela upravovat.

Zatímco v prvních dvou řadách královnu Alžbětu II. ztvárnila Claire Foy, která za svůj výkon vyhrála jak Zlatý Glóbus, tak cenu Emmy, ve třetí a čtvrté řadě ji nahradí Olivia Colman. Ta v letošním roce získala Oscara v kategorii „Nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli“ za film Favoritka, kde hrála anglickou královu Annu. Lepší náhradu za Claire Foy jsme dostat nemohli. Netflix vypustil první krátký trailer, ve kterém se nám osobitá Olivia Colman představuje.

Vanessu Kirby, která hrála královninu sestru Margaret, nahradí Helena Bonham Carter a Alžbětina manžela Philipa, kterého v prvních dvou řadách hrál Matt Smith, ve třetí řadě vystřídá britský herec Tobias Menzies. Dále obsazení rozšíří M.C. Hall, známý pro svoji ikonickou roli sériového vraha Dextera.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu