Sin City: Chystá se seriál přímo od Franka Millera

Sin City: Chystá se seriál přímo od Franka Millera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér původního filmu se pravděpodobně k látce vrátí také.

Dvaašedesátiletý Frank Miller patří v branži komiksové scenáristiky mezi absolutní legendy a nejvlivnější osobnosti. Nejprve se proslavil svou prací u předních dvou vydavatelství, Marvelu a DC, pro něž kompletně revitalizoval postavy jako Daredevil nebo Batman, jméno si ale neudělal pouze na dříve existujících značkách. Na vrchol popularity ho totiž vystřelila také jeho původní tvorba jako historický příběh 300 a hlavně noirová kriminálka Sin City.

Ta se podobně jako mnoho dalších autorových děl dočkala slušně přijatého filmového zpracování z roku 2005, na němž se Miller dokonce podílel i z režisérského křesílka, společně s Robertem Rodriguezem (a lehce přicmrndnul i Quentin Tarantino). Film se sice dočkal pokračování, to se ale podle mnohých ani zdaleka nepovedlo tak dobře jako jednička a od té doby to s dalším pokračováním vypadalo bledě. Parádní předloha ale ladem ležet nebude. Miller totiž uzavřel dohodu s Lionsgate a Sin City dostane novou seriálovou adaptaci.

Pokud se zdroje serveru Deadline nemýlí, garantovaná má být alespoň celá první sezona a aktuálně dokonce probíhají jednání s Rodriguezem, jestli se by se k projektu také rád nevrátil. Ten před nedávnem natočil relativně dobře přijatou Alitu: Bojového anděla a momentálně pracuje na novém filmu pro Netflix, společná dohoda je ale údajně blízko a mohl by se na novém Sin City reálně podílet. Smlouva Millera s Lionsgate navíc údajně obsahuje i tvrdě eRkovou animovanou sérii, která má k hlavnímu příběhu chystaného filmu fungovat jako prequel, takže spolupráce režiséra s Netflixem evidentně probíhá dobře.

Zajímala by vás nová verze Sin City? A pokud ano, co byste v ní oproti původnímu filmu rádi viděli?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 17.11.2019 17:53
To je super, Sin City je úžasná věc, ale nevím jak to teď je, nemá práva na komplet Dark Horse Netflix? SC totiž patří právě Dark Horse...
Vstoupit do diskuze

Související články

Sin City - město hříchu

28.03.2005 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu