Avenue 5: Teaser představuje sci-fi seriál s Hugh "Housem" Lauriem v roli kapitána vesmírné lodi

Avenue 5: Teaser představuje sci-fi seriál s Hugh "Housem" Lauriem v roli kapitána vesmírné lodi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
HBO servíruje první teaser na nový komediální seriál od autora seriálů Veep či The Thick of It.

Tvůrce komediálního seriálu Viceprezident(ka) Armando lannucci opouští politickou satiru a vydává se do hlubokého vesmíru, avšak v komediálním žánru nadále zůstává. O seriálu Avenue 5 jsme vás již dříve informovali v souvislosti s obsazením Hugha Laurieho do titulní role. O pár měsíců později se nyní HBO vytasilo s prvním teaserem, který bohužel vyjma charismatického herce mnoho nepřináší.

Avenue 5: Hugh Laurie míří do vesmíru
 

Avenue 5 je název luxusní vesmírné výletní lodi, na které se bude celý seriál odehrávat. Kapitán lodi Ryan Clark (Hugh Laurie) je charismatický chlapík, jenž působí, že má rád svou práci. Tedy do okamžiku, kdy se na lodi objeví problémy a on se ocitá uvězněný ve vesmíru se spoustou otravných snobských cestujících. I na vesmírné lodi může člověk narazit na úplné pitomce. I přesto, že Armando lanucci opouští politické prostředí, tak i v Avenue 5 bude jedním z komediálních pilířů kritika společenské smetánky.

Důležitou roli miliardáře Hermana Judda, který stojí za lodí Avenue 5 a vzestupem vesmírné turistiky, si zahrál Josh Gad (Vražda v Orient expresu). V dalších rolích se představí Zach Woods (Silicon Valley), Nikki Amuka-Bird (Jupiter vychází), Rebecca Front (Poldark), Lenora Crichlow (Od A do Z) a Ethan Phillips (V nitru Llewyna Davise).

Teaser působí kromě hereckého obsazení vcelku obyčejně a ani těch pár vtípků výsledný dojem nevylepšuje. Snad se Avenue 5 podaří lépe prodat v plnohodnotné upoutávce, zápletka i obsazení jsou dostatečně zajímavé na to, aby seriál zaujal širší publikum. První řada bude mít osm epizod. Premiéra se uskuteční v průběhu ledna 2020.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu