Tvůrce Mandaloriana chce natočit další vánoční Star Wars speciál. Ten první je z celé ságy dle mnohých to nejhorší

Tvůrce Mandaloriana chce natočit další vánoční Star Wars speciál. Ten první je z celé ságy dle mnohých to nejhorší | Fandíme seriálům
Jon Favreau už má plány na další vánoční speciál.

Příspěvek byl původně vydaný v listopadu 2019, u příležitosti Vánoc si jej připomínáme.

Vánoční speciál Star Wars, který se objevil v roce 1978 je... velmi bizarní podívanou, která se dočkala kritiky jak ze strany novinářů, tak ze strany diváků. Sice má minimálně jedno pozitivum a to, že v něm byl představen Boba Fett, ale jinak jde o podívanou, která v době své premiéry nebyla zrovna milována a opěvována.

Kompletní přehled seriálů chystaných pro Disney+
 

A ze speciálu nebyl nadšený ani duchovní otec Hvězdných válek George Lucas, nicméně jsou tu lidé, kteří si ujetost téhle podívané užívají a očividně je mezi nimi i Jon Favreau, tvůrce aktuálně běžícího (a povedeného) hraného seriálu ze světa Star Wars The Mandalorian:

"Přemýšlím o tom. Je to připraveno, nápady jsou připraveny. Myslím si, že by to mohlo být opravdu zábavné. Ne jako součást [The Mandaloriana], ale je tu pro to určité nadšení, protože [původní projekt] byl zábavný a podivný a nebyl propojen se 'Star Wars', které běžely v kinech."

Je otázkou, zda bude další vánoční speciál odsouhlasen, ale v tomto případě by už diváci věděli, co čekat, takže by se asi nový vánoční speciál nedočkal tak silné vlny negativních reakcí jako v roce 1978. Otázkou ale je, zda bude Disney ochoten investovat peníze do dalšího vánoční speciálu. S ohledem na nedávný rozjezd streamovací služby Disney+ má asi jiné finační priority. 

Favreau plány na speciál má, ale nebylo by překvapením, pokud by zůstaly ležet v šuplíku. A možná by to bylo lepší, pokud ano.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu