Zaklínač: Seriál bude silně sázet na magii a nebude se bát humoru ani během nejtemnějších momentů

Zaklínač: Seriál bude silně sázet na magii a nebude se bát humoru ani během nejtemnějších momentů | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Producent Tomek Baginski naznačil, co můžeme od stylu seriálu čekat.

Pro fandy fantasy budou Vánoce letos trochu dříve, 20. 12. 2019 uvolní Netflix první řadu vysoce očekávaného seriálu Zaklínač, jehož knižní předlohu a videoherní verzi milují miliony lidí po celém světě. A tvůrci se tak musejí hodně snažit, aby zaryté fandy nezklamali, protože ti umějí být velmi přísní. 

Top 10 seriálových premiér měsíce prosince, které rozvíří televizní vody
 

Pokud budume soudit podle dosavadních upoutávek, tak to vypadá, že Zaklínač bude intenzivní a temnou podívanou, ale producent Tomek Baginski prozradil, že se seriál nebude bát humoru:

"Zaklínač je opravdu speciální knihou a speciálním světem, protože je to zábava. V určitých chvílích je to temné a velmi drsné, ale současně je to často velmi zábavné, protože i v těch nejtemnějších momentech, nejtemnějších momentech historie se lidé chtějí bavit, že? Lidé chtějí pít víno a lidé se chtějí bavit, takže ano, je to zábavný seriál."

K Zaklínači patří také magie, nicméně některé fantasy filmy a seriály dost často ve srovnání s předlohou tento aspekt tlumí (zřejmě v honbě za tím, aby neodradily širší publikum), což ale tentokrát nehrozí:

"...myslím si, že máme víc magie, než jakýkoliv jiný seriál. Máme některé skvělé souboje s monstry a některé skvělé souboje s lidmi. Ale pro nás jsou duší seriálu postavy a já jsem rád, že máme takové obsazení, jaké máme, protože to se nestává příliš často."

Zaklínač je pro Netflix velmi důležitým projektem, protože na poli streamovacích služeb značně přituhuje a v poslední době přišel Netflix o některé velké hity ze své knihovny. Musí se tak hodně snažit, aby si udržel předplatitele a Zaklínač by k tomu mohl pomoci. Pokud tedy bude povedený, což se dozvíme az pár týdnů.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu