Chirurgové po Novém roce začnou být podle tvůrců opět sexy

Chirurgové po Novém roce začnou být podle tvůrců opět sexy | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 13 obrázků
Díky tomu, že se oblíbený seriál začne vysílat v pozdější hodinu, budou mít tvůrci volnější ruku.

Seriál Chirurgové (Grey's Anatomy) se ve Spojených státech vrátí po pěti letech do večerního slotu na devátou hodinu. Posledních pět sérií Chirurgů běželo na stanici ABC od osmi večer, což je v USA stejně jako u nás čas, při kterém televizní stanice musí vysílat “rodinně přístupný“ obsah. Showrunnerka seriálu Krista Vernoff však potvrdila pro server Deadline, že od konce ledna se spolu s návratem na pozdější čas začne v seriálu opět objevovat více materiálu určeného dospělým divákům.  

První polovina šestnácté série skončila devátým dílem 22. 11., druhá polovina započne 23. 1. Jsme tak zvědaví, jak moc se změna v čase vysílení projeví na přístupu tvůrců k seriálu a zda druhá půlka šestnácté sezóny bude působit jinak než ta první. Krista Vernoff se dále vyjádřila takto: „Pro vysílací čas od devíti hodin večer platí jiná pravidla než od osmi a my doufáme, že těchto pravidel budeme moci patřičně využít. Chirurgové si v dřívějších řadách mohli dovolit být více sexy, když se vysílali od devíti večer. Takže jsme za tuhle změnu skutečně rádi.

Chirurgové se přesunou na devátou hodinu večer kvůli návratu seriálu Station 19.Třetí řada Station 19 započne stejně jako druhá polovina šestnácté série Chirurgů od 23. 1., oba seriály se v tento den propojí v crossoverové dvojepizodě. Do baru u Joea, kde jsme se s Chirurgy naposledy rozloučili v deváté epizodě, dorazí hasiči ze Station 19. Níže se můžete podívat na upoutávku.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu