Crisis on Infinite Earths: Nejnovější trailer a fotky s hrdiny masivního cross-overu

Crisis on Infinite Earths: Nejnovější trailer a fotky s hrdiny masivního cross-overu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 71 obrázků
Podívejte se, co nás zanedlouho čeká ve velkém televizním setkání superhrdinů z různých seriálů od CW.

Již za pár dní se sejdou postavy ze superhrdinských seriálů televizní stanice CW (takzvaný Arrowverse), aby spojily své síly a pokusily se zachránit svět, respektive rovnou multivesmír, před smrtící katastrofou. Snažit se o to budou ve společném cross-overu Crisis on Infinite Earths, který první epizodou na stanici startuje již v neděli 8. 12 v seriálu Supergirl. Podívejte se ještě předtím s námi na finální upoutávku, projděte si zveřejněné fotografie a pročtěte si, o co přesně půjde v prvních třech epizodách tohoto obrovského pětidílného propojení osudů seriálových hrdinů.

Níže přiložený trailer je delší než předchozí ukázky, a tak nastiňuje mnohem více z děje celého propojeného setkání. Také je v něm vidět mnohem více postav, které v cross-overu budou figurovat. Po jeho prvním díle v neděli v Supergirl bude následovat druhý den v pondělí 9.12.Batwoman. Třetí díl pak uvidíme hned v úterý 10.12. ve Flashovi. Na poslední dvě epizody si pak budeme muset počkat až do dalšího roku. Čtvrtá a pátá část cross-overu Crisis on Infinite Earths nakonec vyjdou za sebou v úterý 14.1., nejdříve v epizodě Arrowa a poté v Legends of Tomorrow.

A o čem letošní trojice dílů cross-overu přesně bude? Podle oficiální synopse v Supergirl nejdříve Monitor (LaMonica Garrett) vyšle Harbinger (Audrey Marie Anderson) s úkolem dát dohromady skupinu superhrdinů - Supergirl, Flashe, Green Arrowa, Batwoman, White Canary, Atoma a Supermana (Tyler Hoechlin), aby čelili blížící se krizi. V druhé epizodě v Batwoman se pak skupina rozdělí poté, co dostane od Monitora různé úkoly, jako najít tajemného kryptoňana či Bruce Wayna (Kevin Conroy). Vrátí se také Lex Luthor (Jon Cryer), jenž se objevil i v jednom ze zveřejněných teaserů, který najdete níže pod závěrečným trailerem. Ve třetím dílu Crisis on Infinite Earths se pak na pomoc objeví Black Lightning (Cress Williams), který se tak vůbec poprvé spojí s postavami Arrowverse.

Dole na vás čeká bohatá galerie plná pohledů na jednotlivé hrdiny, kteří se v cross-overu objeví, tak si ji nezapomeňte projít.

Zdroj: TVLine, foto: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu