Arrowverse: Ve třetím crossoveru se objeví Superman a Lois Lane

Arrowverse: Ve třetím crossoveru se objeví Superman a Lois Lane | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Do Gothamu přicestují posily z Metropolis.

Třetí crossover v rámci Arrowverse a seriálů Arrow, The Flash a Supergirl (Legends of Tomorrow jsou tento rok vynecháni) získal další výraznou posilu. V rámci epizod, které propojí jednotlivé seriály a jejich postavy, uvidíme opět seriálového Supermana, kterého hraje Tyler Hoechlin. Ten se již několikrát objevil v rámci 2. série Supergirl, avšak z té třetí byl úplně vynechán. Vzhledem k tomu, že DC Films v nejbližší době nic s filmovým Supermanem neuvedou, je možná právě to důvod, proč se objeví na televizních obrazovkách.

Zatím nebylo odhaleno, jak se bude crossover jmenovat, nicméně už tak víme několik zásadních informací. Poprvé se v rámci Arrowverse podíváme do Gotham City a třídílná událost bude především představením pro novou zásadní postavu - Batwoman, kterou si zahraje Ruby Rose (John Wick 2, MEG) a která dostane příští rok vlastní seriál.

Arrowverse: Ve třetím crossoveru se podíváme do Gothamu
 

Superman však nebude jedinou výraznou postavou DC Comics, která se ukáže. Poprvé také uvidíme Lois Lane, novinářku a lásku Clarka Kenta. Již dříve se objevovaly zprávy o tom, že by se mohla Lois ukázat ve čtvrté řadě Supergirl, teoreticky by tak mohla být součástí seriálu v jeho druhé polovině po crossoveru. Kdo si postavu zahraje, zatím nevíme, nicméně casting na roli běží, a tak jistě brzy dostaneme jméno představitelky.

Stephen Amell, hvězda seriálu Arrow, již dříve prozradil, že crossover se tentokrát více zaměří na jednotlivé postavy oproti minulému roku. Ten obsahoval opravdu velkou porci postav, avšak spousta jich také byla upozaděna, ač jednotlivé interakce byly skvělé. S menším množstvím postav a posilami z Metropolis může letošní crossover opět posunout hranice o kus dál.

Zdroj: DC Comics

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu