Ride with Norman Reedus: Herec z Živých mrtvých se bude na motorce prohánět dál

Ride with Norman Reedus: Herec z Živých mrtvých se bude na motorce prohánět dál | Fandíme seriálům
Pořad Normana Reeduse dostane pátou řadu.

Norman Reedus si díky seriálu stanice AMC Živí mrtví stal miláčkem diváků. A mnozí z nich tak měli radost, když AMC nabídla pořad Ride with Norman Reedus, jehož hlavní hvězdou je právě Norman, který s dalšími osobnostmi vyráží na motorce na různá zajímá místa nejen v USA. 

Zatím za sebou máme tři řady, čtvrtá pak bude mít premiéru v březnu příštího roku, pátá řada tak dostala zelenou už před startem čtvrté. Produkce páté řady je naplánována na začátek roku 2020 s tím, že vznikne 6 epizod. 

"Ride [with Norman Reedus] mi dává šanci nejen se podělit o mou lásku k motorkářské kultuře, ale také příležitost prozkoumat nová místa po celém světě a setkat se během mého dobrodružství s neuvěřitelnými lidmi. Jsem opravdu nadšen kvůli fanouškům, kteří uvidí chystanou řadu a vydají se na cestu spolu s pátou řadou! A nemůžu se dočkat toho, až fanouškové vyberou místa, která navštívím příští rok," nechal se slyšet Norman. 

Pokud jde o čtvrtou řadu, tak ta bude také obsahovat šest dílů s tím, že se k Reedusovi přidá například Michael Rooker, Milo Ventimiglia, Clifton Collins Jr., Becky Goebel nebo Ryan Hurst a diváci se podívají do Alabamy, Kentucky, ale také Japonska, Kostariky nebo Uruguaye. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu