The Mandalorian: Ve finální epizodě měli cameo dva překvapiví herci

The Mandalorian: Ve finální epizodě měli cameo dva překvapiví herci | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Fandové reagují na úvodní scénu ze závěrečného dílu první řady a někteří z nich jsou nesmyslně naštvaní na herce kvůli chování jejich postav.

Článek obsahuje spoilery k odvysílaným epizodám seriálu The Mandalorian.

První řada seriálu The Mandalorian skončila a závěrečná osmá epizoda se povedla. Hodnocení jsou velmi pozitivní a dokonce se ozývají názory, že finále první řady The Mandalorina a s přehledem strčí do kapsy devátou epizodu filmové ságy. 

The Mandalorian: Na druhé sérii ze světa Star Wars se už pracuje
 

Ve finální osmé epizodě byla hromada zajímavých scén a hned ta první vyvolala velký poprask. Řeč je o momentu, kdy dva stormtroopeři na speederech řešili to, zda si mají pořádně prohlédnout Baby Yodu, kterého měli v brašně. 

Scéna to byla zábavná, dialogy mezi stormtroopery byly hodně vtipné (jak se ostatně od epizody, kterou režíroval Taika Waititi dalo čekat) a navíc tu je ono překvapení, že pod helmami se skrývali dva známí herci a to Adam Pally (Happy Endings) a Jason Sudeikis (Šéfové na zabití). 

Ovšem, daná scéna jen nepobavila, ale některé lidi naštvala a důvod je prostý, stormtroopeři několikrát docela silně udeřili Baby Yodu poté, co jednoho kousl a také jim vadilo, že nesedí v klidu v brašně. 

S ohledem na to, jak populární (a roztomilý) je Baby Yoda, se jednoduše lidem nelíbilo, že se k němu stormtroopeři chovali tímto způsobem. Někdo to bere s humorem a vtipkuje o tom, že by pánové za své chování měli skončit za mřížemi, ale některé komentáře jsou opravdu naštvané a na herce nadávají. 

Je tu opět onen klasický případ, kdy někteří lidé nesmyslně kritizují herce za chování jeho filmové/seriálové postavy, ale většina lidí to naštestí bere s nadhledem a rozdíl mezi hercem a postavou chápe.

P. S.: Utahování si ze stormtrooperů a jejich "přesné mušky" prostě neomrzí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Petr | 30.12.2019 13:41
Mysule:A pokud možno homosexuální
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu