The Mandalorian: Objeví se ve druhé řadě Huttové?

The Mandalorian: Objeví se ve druhé řadě Huttové? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrce seriálu potvrdil účast jejich strážců.

První řada seriálu The Mandalorian skončila před pár dny a s ohledem na to, že byla přijata velmi kladně, je jasné, že fandové jsou nadšení z toho, že bude i druhá. 

Mandalorian: Seriál pohřbil šance na sólovku Boby Fetta
 

Tu ještě nějakou dobu neuvidíme, začne se streamovat na podzim příštího roku, ale už teď tvůrce seriálu Jon Favreau potvrdil, že se v ní můžeme těšit na další proslulý národ z universa Hvězdných válek a to Gamorreany. Možná neznáte tohle jméno, ale zástupce tohoto národa určitě ano.

Jde o ony bytosti, které se jednoduše dají popsat jako zelená humanoidní prasata. A určitě netřeba připomínat, že jsme je viděli v původní trilogii, kde působili jako strážci Jabby Hutta, neblaze proslulého kriminálního lorda se kterým měl problémy Han Solo a který zajal a zotročil princeznu Leiu (což byla doslova smrtelná chyba).

Samozřejmě to, že se dočkáme Gamorreanů neznamená, že uvidíme i Hutty, přece jen, můžeme se například podívat na jejich domovkou planetu nebo Gamorreany potkat úplně jinde (působí jako bodyguardi a žoldáci po celé galaxie) než jako ochranku některého z Huttů, ale nebylo by překvapením, pokud by Huttové sehráli ve druhé řadě větší či menší roli. 

Jak víme, Mandalorian v ní zamíří do různých koutů galaxie a setkání s Hutty by fandy jistě velmi potěšilo. Ale jak bylo řečeno, zatím byla potvrzena jen účast Gamorreanů, když Jon Favreau zveřejnil model jednoho z nich na svém twitterovém účtu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu