TY 2: Natáčení první vraždy bylo stejně nechutné jako výsledná scéna

TY 2: Natáčení první vraždy bylo stejně nechutné jako výsledná scéna | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Představitel ústřední postavy se rozpovídal o přípravách jedné z nejbrutálnějších scén nové série.

Článek vyzrazuje děj druhého dílu druhé řady seriálu TY.

V závěru druhé epizody druhé sérii seriálu TY (You) se odehraje první vražedná scéna nové řady, která rozhodně není pro lehké povahy. Joe/Will v ní nejdříve zabije člena ruské mafie Jaspera, jehož tělo následně rozřeže a postupně dá do mlýnku na maso. Učiní tak poté, co mu předtím Jasper usekl prst, coby záruku, aby od něj získal peníze, které mu dluží muž, jehož identitu Joe ukradl. A že nebyla úplná sranda brutální vyvrcholení dílu natáčet, nyní webu TVLine potvrdil Penn Badgley, představitel Joea.

Podle něj bylo filmování inkriminovaných momentů s rozřezáváním a mlýnkem na maso stejně nechutné, jako samotná výsledná scéna. „Měli jsme velmi autentické prostetické tělo v životní velikosti. Bylo bez hlavy, ale vzhledově a na dotek bylo extrémně realistické. Všechno  tělesné ochlupení, každý vlas, byl opravdový lidský, který tam přidělali samostatně. Množství práce, co do toho šlo, bylo ohromné. Bylo to sestavené tak, že to krvácelo, když se do toho řízlo. Mělo to také odstranitelné paže. Bylo opravdu zajímavé si promluvit s lidmi, co to sestrojili, protože byli hrozně milí. Jen mají rádi hororové filmy a mají tuhle lásku pro řemeslo a ruční práce,“ řekl Badgley.

„Svým způsobem to bylo hrozně zajímavé – jenže pak přišel čas do toho začít řezat. Z té části se vlastně člověku zvedal žaludek. Bylo to velmi surreálné,“ dodal herec. Také dále přiznal, že tato vražda byla z celé druhé řady jeho vůbec nejoblíbenější, a to kvůli tomu, jak ji vnitřně prožíval.

Pokud už jste druhou sérii dokoukali, tak si níže můžete alespoň ještě pustit video, v kterém se Badgley a další herci snaží vyděsit svou kolegyni Victorii Pedretti, která ztvárnila postavu Love. V galerii pak najdete fotky.

Zdroj: TVLine, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu