You 2: Vražedný stalker "sympaťák" se vrací v prvním traileru

You 2: Vražedný stalker "sympaťák" se vrací v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se na první ukázku a fotky z nadcházející druhé řady seriálu TY.

Netflix na svých sociálních sítích zveřejnil první trailer na druhou sérii seriálu TY (You), který je natočený na motivy knih spisovatelky Caroline Kepnes. V druhé řadě budeme nadále sledovat postavu Joa (Penn Badgley), který se divákům v první řadě představil jako stalker, jenž se nebojí provést takřka cokoliv, včetně vraždy, jen aby si získal dívku, u které věří, že by spolu měli být. Jak již ale bylo v minulosti odhaleno, po nečekaném zvratu na konci minulé série je Joe donucený uprchnout do Los Angeles, kde má začít na novo.

Právě na změně zasazení seriálu je postavený celý nový teaser trailer. Vidíme v něm Joea ve frontě v kavárně v Los Angeles, ve které se rozhlíží kolem a svým typickým voice-overem kriticky hodnotí všechny lidi kolem sebe. Když na něj pak přijde řada a baristka ho požádá o jeho jméno, představí se coby Will. Joe totiž nezměnil jen místo svého působení, ale rovnou celou svou identitu. V druhé sérii tak bude vystupovat pod jménem Will Bettelheim. Podle dřívějších informací se po boku Badgleyho objeví nová hlavní postava Love Quinn, ztvárněná Victorií Pedretti (The Haunting of Hill House). Patrně půjde o novou dívku, kterou bude Joe posedlý, obdobně jako byla Beck (Elizabeth Lail) v první sérii.

Níže si už můžete první ukázku pustit, v galerii pak najdete první oficiální fotografie z nové řady a již dříve zveřejněné plakáty. Na Netflixu vyjde druhá série seriálu You 26. 12.

Foto: Twitter seriálu/Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu