You: 2. série našla hlavní hrdinku

You: 2. série našla hlavní hrdinku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jaké nové tváře uvidíme ve 2. sezóně seriálového hitu od Netflixu?

Ze seriálu You se vyklubal nečekaný hit, který Netflix ztvrdil těžko uvěřitelnou zprávou, že za první čtyři týdny vidělo tento titul 40 milionů diváků. You zdařile vyplňuje prázdné místo po Dexterovi a s přimhouřeným okem i po Breaking Bad, jelikož představuje amorální osobnost v dobrém světle. Charismatický stalker Joe (Penn Badgley) se vám okamžitě dostane pod kůži a nechá diváka na neustálých pochybách, zda má hlavnímu hrdinovi fandit, či mu přát to nejhorší.

Ratched: Prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem nabírá hvězdy
 

Produkce 2. řady je momentálně v plném proudu a my konečně víme, kdo nahradí postavu Beth. Ve 2. sezóně ztvární hlavní hrdinku Victoria Pedretti, která bude jistě povědomá všem fanouškům hororového seriálu The Huanting of Hill House. Letos tuhle herečku budeme moci vidět i ve vedlejší roli v očekávané tarantinovce Once Upon a Time in Hollywood. V You si Pedretti zahraje postavu Love Quinn, kterou na rozdíl od Beth nezajímají sociální média a namísto toho se soustřeďuje především na svou kariéru a prožívání svého života naplno. Herecké obsazení dále čerstvě doplní James Scully (Heathers) a Jenna Ortega (Jane the Virgin).

Premiéry 2. řady se dočkáme ještě v druhé polovině letošního roku. Níže se můžete podívat na to, co se vyklube ze seriálu, když divák neslyší Joeův voiceover. Z už tak někdy nepřívětivé podívané se stane velice nepříjemný zážitek.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu