Režisér oscarové Tváře vody bude strašit na Netflixu

Režisér oscarové Tváře vody bude strašit na Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Oscarový režisér si dává pauzu, ale pracovat nepřestává. Naopak! Chystá návrat do svého oblíbeného žánru!  

Málokdo z dnešních tvůrců má tak unikátní vizuální styl a rukopis jako režisér a scenárista Guillermo del Toro. Což nám tento talentovaný Mexičan letos potvrdil, když přebíral svého vysněného Oscara za režii fantasy romance Tvář vody. A i když po tomto dosažení tvůrčího vrcholu ohlásil „menší“ roční pauzu, rozhodně se nehodlá flákat úplně. Mezi nejžhavější adepty na další projkety patří akční drama Nightmare Alley, fantasy horor Hory šílenství či další potenciální spolupráce se studiem Fox, pro které nedávno vyhrál čtyři zlaté sošky. Nemluvě o neustálém snažení dokopat na velká plátna animovaného Pinocchia, který už přes deset let ne a ne vzniknout. To ovšem nebude případ jeho nově oznámeného seriálu.

Streamovací služba Netflix totiž chystá čistokrevnou hororovou sérii (kam se hrabe Stranger Things), což je pro takového gurmána, jako je Guillermo, projekt přímo stvořený mu na míru. Tato desetidílná antologie zaměřená hlavně na nadpřirozeno ponese jméno Guillermo del Toro 10 After Midnight (G.l.T.10 po půlnoci), a jak už název lehce napovídá, bude se jednat o sbírku žánrově vyvážených povídek, které budou stejně sofistikované jako hrůzostrašné. Takže pokud znáte Guillermova předchozí díla, tak určitě víte, že se bude jednat minimálně o zajímavou a dosti podivuhodnou podívanou. O což se bezpochyby postará i sám režisér.

Ten zde totiž hodlá zastávat hned tři tvůrčí pozice. V první řadě režiséra a scenáristu určitých dílů, a v neposlední řadě i výkonného producenta celé série. A nebude v tom sám. Osobně hodlá vybrat pro jednotlivé díly ty nejlepší spisovatele tohoto žánru, a společně s nimi i některé nové tvůrce, kteří se budou pod Guillermovým vedením snažit přivést na obrazovky, co možná nejintenzivnější zážitek. Doufejme tedy, že se jim to povede.  

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu