Cizinka: Trailer na pátou řadu oblíbené fantasy romance

Cizinka: Trailer na pátou řadu oblíbené fantasy romance | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Pátá řada bude mít premiéru v únoru.

Příští měsíc, konkrétně 16. 2. 2020 se fandové dočkají páté řady oblíbeného seriálu Cizinka/Outlander. A samozřejmě mohou očekávat další dramatickou podívanou, která vcelku zábavně mísí fantasy prvky s historií a romancí. 

Cizinka: Pátá řada populární fantasy romance dostala datum premiéry
 

V páté řadě se bude muset rodina Fraserů pokusit bránit svůj těžce vybudovaný domov v Americe, Jamie bude řešit nepříjemnou situaci, kdy skrývá muže, kterého měl najít a zabít a Clarie pro změnu bude nucena obhajovat své znalosti moderní medicíny před lidmi, kteří se děsí pokroku. 

Prostě a jednoduše Fraserovi nebudou mít klid, což je špatně pro ně, ale dobře pro diváky, které očividně dobrodružství téhle rodiny baví a ještě nějakou dobu bavit bude. Minimálně si to stanice Starz myslí, protože v minulosti schválila nejen pátou řadu, ale rovnou i šestou. 

Ale nebudeme předbíhat, máme tu trailer na pátou, který slibuje spoustu romantiky, dramatické momenty, nějaké ty akční chvilky k tomu, samozřejmě dojde i na nezbytné dechberoucí záběry na krajinu a nechybí ani svérázné postavy, kdy některé budou diváci milovat a jiné nesnášet. 

Je to recept, který funguje už od počátku a není důvod si myslet, že to nebude fungovat i nyní, přece jen, minimálně po příběhové stránce se tvůrci snaží experimentovat, což docela efektivně předchází tomu, aby všechny řady byly takzvaně "na jedno brdo."

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu