Poldové a nemluvně: Nová rodinná komedie od ČT má premiéru již tento pátek

Poldové a nemluvně: Nová rodinná komedie od ČT má premiéru již tento pátek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Představujeme novou rodinou krimi komedii od tvůrce seriálu Kosmo.

Tuzemské stanice vysílají nespočet kriminálních seriálů, které jsou až na pár výjimek většinou jeden jako druhý. Z kriminální šedi se bude snažit vystoupit nový počin České televize s názvem Poldové a nemluvně. V tiskové zprávě ČT je seriál popsán vcelku odpudivě: „Místo pout chrastítko, místo drsné policejní stanice rodinný domek v menším středočeském městě a vyšetřování, které na místě činu přerušuje jen pauza na přebalení miminka.

Slunečná: Prima představí nový romantický seriál již v lednu
 

Naštěstí se Poldové a nemluvně opírají o tvůrce Tomáše Baldýnského, který stojí za komediálními seriály Comeback a Kosmo. Díky němu by i z této zvláštní kombinace rodinné komedie a kriminálky mohla vzejít slušná podívaná pro celou rodinu. „Poldové a nemluvně je rodinná komediální detektivka, která se od ostatních liší téměř vším. Vraždu abyste v ní pohledali, naši detektivové většinou nevyjíždějí na místo činu s houkačkou, ale s kočárkem, a místo služební zbraně si nesmějí zapomenout dudlík a flašku se sunarem. Přesto i oni zažívají dramatické příběhy, a přesto, nebo právě proto, zde spravedlnost a láska vždy vítězí,“ popisuje kreativní producent a vedoucí scenárista Tomáš Baldýnský.

Středobodem vyprávění bude bývalý vysloužilý policista Karel Mlejnek. „Příběh začíná tím, že se moje postava, šéf oblastní kriminálky, dostává do zlomové životní situace a odchází do penze. Rodina by ho ráda viděla jako odpočívajícího dědu, který se stará o svou čerstvě narozenou vnučku Elišku a jezdí s kočárkem na poklidné procházky. To mu ale příliš nejde a neustále se montuje svým bývalým kolegům do vyšetřování,“ představuje postavu Svatopluk Skopal (Vyprávěj) a dodává: „Je to příběh, který prožívám také, protože jsem sám v penzijním věku. Karel nemá žádné koníčky, jen svoji práci, a i proto je mi tato role blízká.

V dalších rolích se představí Taťjana Medvecká (MOST!), Marek Němec (Ženská na vrcholu), Radek Holub (Toman), Marek Adamczyk (Nejlepší přítel) a Jana Pidrmanová (Hořící keř). Režii třináctidílného seriálu se ujali Jan Bártek (Kosmo) a Radek Bajgar (Teroristka). Premiéra prvního dílu s názvem Malorážka si odbyde premiéru v pátek 10. 1. od 20 hodin na ČT1. V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie a fotky z prvního dílu.

Zdroj: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu