9-1-1: Lone Star - Trailer představuje záchranářský seriál s Liv Tyler

9-1-1: Lone Star - Trailer představuje záchranářský seriál s Liv Tyler | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Spin-off k úspěšné sérii Záchranáři L.A. se připomíná akční upoutávkou.

Proslulé tvůrčí duo Ryan Murphy a Brad Falchuk (tentokrát ve spojení s Timem Minearem) v roce 2018 nabídlo seriál 9-1-1/Záchranáři L.A., který zaujal. Recenzenti sice nejdříve nadšení nebyli, ale v případě druhé řady se to změnilo a diváckému zájmu se seriál těší v případě všech dosavadních řad a na rozdíl od spoustu konkurence sledovanost s přibývajícími díly neklesá. 

Velký přehled obnovených seriálů 2019
 

Tvůrci se tak rozhodli pro logický krok a to nabídnout spin-off. Ten ponese název 9-1-1: Lone Star a zaměří se na newyorského hasiče, který se přestěhuje do Texasu, kde bude jeho úkolem vybudovat nový tým od základu. 

Zápletka asi není něčím, co by zaujalo na první pohled, ale seriál má jedno velké eso v rukávu a to je obsazení. V hlavních rolích figurují například Rob Lowe nebo Liv Tyler případně oblíbenec fanoušků seriálu True Blood: Pravá krev Jim Parrack

Seriál odstartuje docela brzy a to 19. 1. 2020, takže propagační kampaň vrcholí. Máme tu tak novou upoutávkou, která vlastně příliš nepřekvapí. Partička rozmanitých a zajímavých postav, dramatické momenty, ždímání emocí, více méně to, co byste od spin-offu k Záchranářům L.A. čekali. Nicméně je tu pár zajímavých momentů, jako třeba útočící býk nebo to, že některé scény připomínají spíše staré hongkongské akční filmy (řeč je o tom, že někdy postavy poletují jako by neexistovala gravitace). 

Nezbývá než dodat to, co je po zhlédnutí traileru jasné. Pro fandy původního seriálu nutnost a názor těch, kterým Záchranáři L.A. nesedli, ani Lone Star pravděpodobně nezmění. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu