Marvel seriály mimo Disney+ jsou stále v plánu

Marvel seriály mimo Disney+ jsou stále v plánu | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nakonec se zdá, že seriálový svět bude existovat i mimo streamovací platformu od Disneyho.

Když bylo oznámeno, že bude spuštěna streamovací služba Disney+, která nabídne také projekty od Marvelu, objevily se obavy, že začnou zanikat marvelovské série nabízené na jiných platformách. A k tomu začalo docházet. Marvelovské série byly rušeny jedna podruhé a posledním "držákem" (pokud pomineme ještě jednu řadu Agents of S.H.I.E.L.D.) je streamovací služba Hulu (kterou také spoluvlastní Disney). Ta by měla nabídnout několik animovaných marvelovských sérií a hraný projekt Helstrom

Agenti S.H.I.E.L.D.: Poslední série je hotová, herci se loučí
 

Nicméně se zdá, že není vše ztraceno. Minimálně stanice ABC (překvapení, také ji vlastní Disney), která nabízí právě Agents of S.H.I.E.L.D. to nevzdává a chce dál s Marvelem pracovat na seriálech. Prozradila to prezidentka ABC Entertainment Karey Burke:

"Máme rádi naše partnery v Marvelu a mrzí nás, že [Agents of S.H.I.E.L.D.] musejí jít a jsou velkou součástí naší historie. Těšíme se na Kevina Feigeho (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) a jsme na samém počátku rozhovorů o tom, jak by seriál od Marvelu a ABC mohl vypadat. Zrovna teď se Marvel soustředí na Disney+, což je je správné."

Původně ABC s Marvelem připravovala seriál o nejmenované superhrdince, ale z toho sešlo. Co plánují společnosti teď, to není jasné, ovšem, jak bylo řečeno, jednání jsou na úplném počátku, takže to také nemusí vyjít. Ale od Marvelu by asi nebyl úplně nejlepší krok zavrhnout ostatní platformy a věnovat se jen a pouze Disney+, přece jen, ne všichni lidé jsou ochotni za službu platit a Marvel by se připravil o poměrně velké publikum, polud by se soustředil jen na předplatitele Disney+.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu