Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět: Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky

Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět: Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky | Fandíme seriálům
FTV Prima
Zobrazit další 2 obrázky
Známý český šéfkuchař se po Ano, šéfe vrací s novým televizním pořadem.

Televize Prima začne od února vysílat svůj nový pořad nazvaný Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět. Coby hlavní účinkující v něm bude vystupovat známý český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Ten se divákům představil již v roce 2009 v podobně laděném pořadu Ano, šéfe vysílaném na stejné televizní stanici. Šlo o zábavně kulinářský pořad, ve kterém Pohlreich radil neprosperujícím tuzemským restauracím. Námětem pořadu byla Pekelná kuchyně Gordona Ramsayho.

Celkem mělo Ano, šéfe sedm řad, poslední epizoda byla odvysílaná v říjnu 2018. Pohlreich se tak nyní vrací na televizní obrazovky po více než roční pauze. Na rozdíl od jeho předchozího pořadu má mít Superšéf nový koncept. Šéfkuchař bude podnikům radit „pouze“ 24 hodin. Během nich nejdříve navštíví zařízení v utajení, při kterém se pokusí zjistit všechny informace o provozu daného místa. Následně se skutečnostmi seznámí jednotlivé aktéry podniku. S těmi se poté pokusí provoz v restauraci zlepšit v pojízdné kuchyni.

„Chtěli jsme naší prací přispět k tomu, aby zvolená restaurace byla lepší nebo aby se všem zjednodušil život. Kdy se vám stane, že dostanete zdarma například myčku? Líbilo se mi stupňování emocí od šoku přes překvapení k závěrečnému nadšení. Navíc lidé byli většinou zaskočeni tím, co vše se dá změnit za jediný den. To je perfektní poselství celého Superšéfa. Změny se mohou dít, jen lidi musí chtít. A to platí nejen pro obor, ve kterém se pohybuju já,“ řekl k novému pořadu Pohlreich.

První epizoda Superšéfa má na televizi Prima premiéru v pátek 7. 2.

Zdroj, foto: FTV Prime/Superšéf

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Michal | 10.02.2020 12:53
Áno šéfe bolo podľa Ramsay's kitchen nightmares. Pekelná kuchyne (Hell's kitchen) je iný program s Gordonom,kde proti sebe súťažia dva tímy kuchárov až kým neostane 1 posledný víťaz.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu