Pekelná kuchyně: Ramsayho reality-show znovu prodloužena

Pekelná kuchyně: Ramsayho reality-show znovu prodloužena | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Gordon Ramsay bude řvát na neschopné kuchtíky i nadále.

Pokud patříte mezi fanoušky britského kulinářského šílence Gordona Ramsayho, máme pro vás dobré zprávy. Americká stanice FOX  bude totiž nadále pokračovat ve vysílání kuchařské reality show Pekelná Kuchyně. Letos na jaře byla odvysílaná již patnáctá sezóna a FOX měl v kapse již pouze jednu další. Aktuálně ale byly objednány další dvě série, a tak se s ikonickými hláškami Gordona Ramsayho budeme vídat minimálně ještě jeden až dva roky.

V každé sezóně Hell´s Kitchen proti sobě bojují dva týmy nadějných kuchařů. V každé epizodě musejí zvládnout kulinářskou výzvu a následnou večerní směnu. Gordon pak určí vítěze a dva členové poraženého týmu jsou na základě hlasování vyřazeni. Občas nastává, že Gordon nechá oba týmy prohrát či vyhrát, případně určí jiný počet vypadnuvších. Poslední přeživší soutěžící se stává vítězem a je mu nabídnuta pozice šéfkuchaře v některé z Gordonových restaurací.

Pekelná kuchyně patří rozhodně mezi to lepší, co segment realitních show v současné době nabízí. Největší měrou se na tom samozřejmě podílí ostrý jazyk Gordona Ramsayho a jeho někdy až meze přesahující chování. Pokud vás show zaujala nebo patříte mezi její dlouholeté příznivce, tak nezapomeňte, že již příští pátek (23. 9.) odstartuje šestnáctá řada.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu