Picard: Nové trailery lákají na čtvrteční premiéru Star Trek seriálu

Picard: Nové trailery lákají na čtvrteční premiéru Star Trek seriálu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 40 obrázků
Nový Star Trek seriál klepe na dveře.

Již velmi brzy se dočká premiéry nový seriál ze světa Star Treku nazvaný Picard. V jedné ze svých charakteristických rolí se v něm vrací sir Patrick Stewart. S blížícím se vydáním stanice CBS vydává nejrůznější nová promo videa, která seriál před jeho vydáním trochu blíže nastiňují. Pustit si je můžete níže.

V prvním videu vystupují tvůrci stojící za seriálem společně se samotným Stewartem a seriál představují. Upoutávka je trefně nazvaná A New Chapter (nová kapitola), jelikož jak v ní Stewart říká: „Není to Nová generace. Uplynulo skoro dvacet let. Věci se staly složitějšími. Svět Hvězdné flotily a Federace není přesně takový, jaký byl, když jsme v něm naposledy viděli Jean-Luc Picarda. Je jiný a ne vždy v dobrém,“ vysvětlil herec. Kromě něj dále v ukázce vystupují výkonní producenti a tvůrci seriálu Alex Kurtzman, Heather Kadin a Akiva Goldsman a režisérka Hanelle M. Culpepper.

Druhé kratší video je pak klasické promo přibližující zápletku a postavy. Vedle Stewarta v seriálu dále hrají například Santiago Cabrera (seriály Tři mušketýři, Salvation), Michelle Hurd (seriály Smrtonosná zbraň, Mrtvý bod), Harry Treadaway (seriály Mr. Mercedes, Penny Dreadful), Evan Evagora (Fantasy Island), Alison Pill (seriály Newsroom, American Horror Story) a Isa Briones (Gangsteři, seriál American Crime Story).

Pod popisovanými videi najdete galerii, v které si můžete obsazené herce ve svých rolí prohlédnout na oficiálních fotografiích. V Americe bude mít první řada Picard premiéru na CBS již zítra ve čtvrtek 23. 1. Mezinárodně pak bude první díl ke zhlédnutí o den později, v pátek 24. 1., skrze streamovací službu Amazon Prime Video. První série bude mít celkem deset dílů, které budou vycházet týdně. Dopředu má již seriál potvrzenou druhou řadu.

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu