The Watch: První fotky ukazují seriálovou podobu Hlídky Terryho Pratchetta

The Watch: První fotky ukazují seriálovou podobu Hlídky Terryho Pratchetta | Fandíme seriálům
BBC America
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se se seriálovou podobou fantasy světa Terryho Pratchetta.

Stanice BBC America zveřejnila sérii oficiálních fotek ze své seriálové adaptace Zeměplochy spisovatele Terryho Pratchetta, která nese názeve The Watch. Divákům se tak představuje televizní podoba tohoto populárního fantasy světa a s tím také vzhled řady postav. A to se týká především členů Městské hlídky, na které se má nový seriál především zaměřit.

V čele hereckého obsazení je na fotkách k vidění Richard Dormer (Beric Dondarrion z Hry o trůny) v roli kapitána Samuela Elániuse, velitele Městské hlídky. Na fotografii jde po boku seržantky Anguy, kterou hraje Marama Corlett (Blood Drive). Ta je k vidění i na dalších fotkách, většinou spolu s dalšími členy Městské hlídky. Třeba Adam Hugill bude hrát mladého idealistického rekruta hlídky Karotku, kterého coby opuštěné dítě vychovali trpaslíci. Jo Eaton-Kent pak ztvárnil forenzního experta Řiťku, kterého jeho příbuzní vyloučili a on tak hledá nový domov a identitu.

Všechny fotky si můžete prohlédnout níže v galerii. Osmidílné série The Watch bychom se měli dočkat někdy v letošním roce, přesné datum premiéry ještě nebylo zveřejněné.

Spoustě fanoušků na internetu se nelíbí, že kostýmy vypadají dost moderně a osazenstvo Hlídky oproti knihám prořídlo (Kde jsou Nobby a Tračník?). Co na změny říkáte vy? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: Nerdist, foto: BBC America

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 13

Arnost | 16.06.2020 18:06
Bože to zase Amíci přišli s tím že potřebují nejlépe zeleného, modrého a růžového aby bylo vše vyvážené. K tomu přimíchají nějakého toho transgender mix aby náhodou odbory nekecali a vznikne p15ovina největšího kalibru. Chudák Terry a ještě že se toho nedočkal...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu