Halo: Popis první fotky odhaluje podobu Master Chiefa

Halo: Popis první fotky odhaluje podobu Master Chiefa | Fandíme seriálům
Xbox Game Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Zdá se, že hlavní hrdina v seriálu bude opravdu přesně vypadat jako videohře.

Natáčení akční sci-fi Halo v tichosti probíhá v maďarském hlavním městě Budapešť, kam se nedávno vycestoval podívat Gary Levine. Prezident stanice Showtime, kde bude mít seriál premiéru, okouknul místo činu, odkud si odnesl fotku, která si bohužel zatím nenajde oficiální cestu na internet. Každopádně alespoň známe její popis. Na fotografii má být vyfocený hlavní hrdina Master Chief, který sedí ve vesmírné lodi. Má na sobě ikonické brnění a přilbu.

Halo doplnilo obsazení, natáčení brzy začne
 

Pod ní by se podle Levinea neměl ukrývat kaskadér, ale skutečně Pablo Schreiber, seriálový představitel hlavní role. Jestli si hrdina helmu sundá, je podle Levineových slov klíčová otázka a důležitá součást seriálu. Dobrým znamením by mělo být to, že detaily zbroje, helmy a lodě by měly přesně odpovídat tomu, co jsme viděli ve videhoerní předloze. Doufejme, že fotka nebude kolovat za zavřenými dveřmi dlouho a my ostatní uvidíme Master Chiefa v celé jeho kráse.   

Halo je populární videoherní série sci-fi stříleček s maskovaným hlavním hrdinou, ke které se hraná adaptace připravuje už od roku 2005. Původně se počítalo s celovečerním filmem, kolem kterého se motali Guillermo del Toro či Neill Blomkamp. Teprve v roce 2013 se záměr změnil a začal se připravovat seriál. Toho se nejprve měl ujmout Rupert Wyatt, avšak kvůli nabitému programu musel od projektu odstoupit a režie se ujal Otto Bathurst. Showrunnerem (vrchním scenáristou) je Kyle Killen. V hlavní roli Master Chiefa se představí Pablo Schreiber. 

Zdroj: Gamespot

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Altherot | 27.01.2020 09:45
Touhle dobou má už několik verzí zbroje: Halo 1, Halo 2 - 3, pak nadupanou zbroj v Halo 4 - 5 a nově víc klasickou v Infinite. Upřímně doufám v tu z Halo 4
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu